La contacontes va captar l'atenció de petits i grans en aquesta activitat emmarcada en els Dies de Llibres

  • Serveis associats: Biblioteca

REVISTA CAMBRILS, 20/04/2024

Els més petits de la casa s'ho van passar d'allò més bé ahir a la tarda a la Biblioteca Josep Salceda i Castells. La contacontes Loli Beltran va ser l'encarregada de l'Hora del Conte, activitat emmarcada en els Dies de Llibres, i va mantenir a unes quantes desenes de nens i nenes amb els ulls ben oberts durant una estona.

Tots asseguts al terra, juntament amb els seus pares, els petits van estar atents durant tota la lectura del conte “Jordi i el draquet”. Beltran va narrar les aventures del Jordi, un petit cavaller, i el Flameta, un petit drac. Canviant de veu i movent-se per tot l'escenari, la contacontes va mantenir enganxats tots els oients, grans i petits, durant els prop de trenta minuts que va durar la història. En aquesta, el cavaller i el drac es fan amics i aprenen que la mida és el menys important si ets intel·ligent i espavilat. Junts, els dos protagonistes, es van enfrontar a un drac més gran, més temíble, i l'hi van plantar cara amb la seva astúcia. Això sí, Beltran es va posar tant en el personatge que els més porucs ho van passar malament escoltant la veu d'ultratomba que apareixia del no res.

Una experiència que va acostar els més petits a la biblioteca pocs dies abans de Sant Jordi, fomentant la passió pels contes i la lectura.