Les activitats del mes de març començaran aquest dimarts vinent 5 de març

  • Serveis associats: Biblioteca

RÀDIO CAMBRILS, 1/03/2024

La Biblioteca Josep Salceda i Castells de Cambrils enceta el març amb tota l’agenda mensual tancada i a punt per posar-la en marxa. Les activitats d’aquest mes estan marcades per dues dates molt significatives. La primera és el 8 de març, Dia Internacional de les Dones, i, la segona, el Dia Mundial de la Poesia que es commemora el 21 de març.

Les activitats a la biblioteca, però, començaran abans. Ho faran dimarts 5 de març amb una nova sessió de Lecxit que es du a terme amb la col·laboració de la Fundació Bofill i a través de la qual un grupet de nenes practiquen la lectura en català amb uns voluntaris que s’han apuntat al programa.

El divendres 8 de març, a les 17:30 hores, es durà a terme un nou Club de Lectura en Família a càrrec de Sílvia Palazón i dirigit a infants de 4, 5 i 6 anys. Aquest cop es parlarà del llibre ‘Guapa’. Les activitats seguiran el dimarts 19 de març, a les 18:00 hores, amb el Club de Lectura Adult. Aquesta activitat es fa dintre de les Jornades per a la Igualtat de Gènere de l’Ajuntament i es llegirà el llibre ‘El vel de la deessa’ de Glòria Sabaté. Ens en parla la bibliotecària, Rosana Andreu.

El 20 de març, un dia abans del Dia Mundial de la Poesia, es durà a terme un taller de poesia amb la responsable del Servei Local de Català de Cambrils i col·laboradora de Ràdio Cambrils, Helena Martínez Ferreruela. Serà a les 19:00 hores a la mateixa biblioteca.

L’Hora del conte i el taller per a nadons es farà l’endemà, 21 de març, a càrrec d’Ángeles Ortega de La maleta de Lili i les inscripcions es poden fer al correu electrònic bib@cambrils.cat. La darrera aposta de la Biblioteca de Cambrils es realitzarà el divendres 22 de març, a les 18:00 hores. En aquest cas serà el Club de lectura infantil conduit per Rosana Andreu. El llibre triat aquest mes serà ‘Fora de lloc’.

Poden escoltar l’espai sencer de la Biblioteca Josep Salceda i Castells entrant al següent enllaç.