A partir del 15 de juliol amb cada préstec es donarà un punt de llibre que conté un val de descompte per utilitzar als expositors de la Setmana del Llibre en Català

  • Categoritzat com: Cultura i Festes
  • Serveis associats: Biblioteca

La Biblioteca de Cambrils col·labora, com a ambaixadora, en la 33a edició de La Setmana del Llibre en Català donant-la a conèixer i contribuint a fomentar la descoberta i lectura de llibres en català.

La Setmana tindrà lloc del 4 al 13 de setembre a l’avinguda de la Catedral de Barcelona i comptarà amb expositors i activitats de caire molt divers com hores del conte, presentacions de llibre, lliurament de premis literaris, taules rodones, recitals poètics, espectacles, tallers...

Fins al 13 de setembre es podrà participar en el fent-te una selfie amb el cartell de la Setmana i compartint-lo a Instagram amb l’etiqueta #lasetmana o jugant al Joc dels llibres recomanats. Per a participar-hi només cal trobar aquests llibres i emplenar el formulari del Web de la Setmana indicant el nom i edat, els títols dels llibres i el nom de la biblioteca i la seva població. S’entrarà en un sorteig de samarretes i una subscripció digital de sis mesos a La Vanguardia.

Com a biblioteca Ambaixadora també disposa de vals de descompte per a les compres de llibres i revistes realitzades als expositors de La Setmana que distribuirà entre els seus lectors.

Més informació a www.lasetmana.cat