Es tracta d’una selecció de fotografies de diverses activitats realitzades durant aquestes dues dècades d’història

  • Categoritzat com: Cultura i Festes
  • Serveis associats: Biblioteca

Les escales de la Biblioteca Pública Municipal de Cambrils s’han convertit aquest mes d’abril en una exposició de fotografies diverses activitats realitzades durant els seus 20 anys d’història. A les parets de la pujada fins a la primera planta s’hi poden veure des d’hores del conte fins a visites escolars passant per clubs de lectura o visites literàries.

Aquest 2017 la Biblioteca celebra el seu 20è aniversari i amb aquest motiu han preparat una sèrie de celebracions que es podran seguir des del web de la biblioteca. Per això, el passat 27 de març, a la tertúlia al voltant de l’obra de Maria Aurèlia Capmany que va comptar amb la col·laboració d’Espais escrits, es va estrenar un roller amb el logo de l’aniversari.

El recull fotogràfic “1997-2017: 20 anys amb tu!” està limitat per l’espai però la Biblioteca vol interactuar amb els seus usuaris, que són els que fan que la biblioteca sigui un equipament viu. Amb aquest objectiu, ha proposat als usuaris que comparteixin fotos, anècdotes, carnets antics o curiositats i les facin arribar fins el 30 de novembre en paper a la mateixa biblioteca (caixa dipositada al taulell de préstec), per correu a l’adreça bib.cambrils@altanet.org o a través del twitter amb el hashtag #20BPMCambrils i esmentant @bibliocambrils. El mes de desembre la Biblioteca publicarà al seu canal de YouTube un recopilatori amb totes les imatges compartides.

La vigília de sant Jordi a més obsequiaran a tots els visitants amb un imant de nevera que conté informació de l’horari.

L’AGENDA DEL MES D'ABRIL

Avís: La biblioteca tancarà del 13 al 17 d’abril (Setmana Santa).

Qui vol un conte?

Nova sessió del cicle on s’explicaran contes per a infants a partir de 5 anys

Dimecres 5 d’abril a les 18 h, a la biblioteca municipal, hora del conte amb Rosa Ma Fusté que farà una nova sessió del cicle Qui vol un conte? per a nens i nenes a partir de 5 anys. Activitat del programa Dies de llibres 2017.

Llegenda de sant Jordi

Representació de titelles

Dimecres 12 d’abril a les 18 h, a la biblioteca municipal, La llegenda de Sant Jordi, representació de titelles a càrrec dels avis i àvies de la Residència Geriàtrica Cambrils Suite. Públic familiar.

Taller de naturalistes

Per a infants amb ganes de descobrir i conèixer la natura.

Dimecres 19 d’abril a les 18 h, a la biblioteca municipal, taller amb l’Escola de naturalistes del GEPEC, El Gaig Blau, per aprendre què es necessita per a ser un bon naturalista i l’equipament necessari en les sortides al camp.

L’activitat té una durada d’1,30 h i s’adreça a famílies amb infants de 3 a 11 anys.

http://escoladenaturalistes.blogspot.com.es/

http://gepec.cat

Marató de Booktubers

Recomanacions en vídeo amb alumnes dels instituts de Cambrils

Dijous 20 d’abril entre les 10 i 13 h, a la biblioteca municipal, marató de BookTubers. Durant el matí els alumnes dels instituts de Cambrils faran recomanacions en vídeo de lectures que els han agradat i que es podran visualitzar al canal youtube de la biblioteca.

Tertúlia sobre el llibre El quadern de l’avi

Una petita història il·lustrada de Cambrils

Divendres 28 d’abril a les 18 h, a la biblioteca municipal, Ignasi Martí i Laia Ferraté, autor i il·lustradora, parlen de El Quadern de l’avi amb els nens i nenes dels clubs de lectura infantil i juvenil.

Activitat en obert. Programa Dies de llibres 2017.

ACTIVITATS PER INSCRITS

Club de lectura fàcil

Trobada setmanal del club de lectura fàcil per a parlar sobre la lectura escollida.

Dilluns 3, 10 i 24 d’abril a les 17 h, a la biblioteca municipal, sessió dedicada a llegir i a comentar l’adaptació Mercè Ubach de La rebel·lió dels animals, de George Orwell, amb la coordinació de Pilar Febas.

Per a inscrits al club.

Llegim+

Sessions setmanals que afavoreixen i acompanyen el procés d'aprenentatge lector millorant la dicció.

Dimarts 4, 11, 18 i 25 d’abril de 17.30 a 18.15 h, a la biblioteca municipal, taller per a alumnes de 3r de primària en el que els nens i nenes llegeixen en veu alta, per torns. Es llegeixen llibres i es treballa la dicció, l’entonació i la comprensió lectora.

Per assistir-hi caldrà inscriure's prèviament.

Manual per a dones de fer feines

Trobada del club de lectura adult per comentar la novel·la de Lucia Berlin

Dilluns 24 d’abril a les 19 h, a la biblioteca municipal, sessió del club de lectura adult per a comentar la novel·la Manual per a dones de fer feines, de Lucia Berlin, amb la participació de Rosa Ma Vilella, llicenciada en Dret i en Humanitats, i la col·laboració de l'Antena del Coneixement del Campus Extens de la URV a Cambrils.

Activitat per a inscrits al club.