Divendres 30 d’octubre, a les 18 hores es presentarà la nova temporada del Club de lectura infantil i es farà l’activitat infantil Com es fa la revista “Supers!”? a càrrec de Cecilia Lorenzo i Eva Santana

  • Categoritzat com: Cultura i Festes
  • Serveis associats: Biblioteca

La Biblioteca Municipal de Cambrils continua la seva programació del més d’octubre amb diverses activitats destacades. Dilluns 26 tindrà lloc la tertúlia amb Lluïsa Piñol autora de ‘El danzarín de los dioses’. Es tracta d’una trobada en obert del club de lectura adult per comentar la novel·la amb l’escriptora, una obra de ficció amb tocs de realisme màgic. L’activitat, que serà a les 19 hores, compta amb la col·laboració de l'Antena del Coneixement del Campus Extens de la URV a Cambrils.

L’endemà, dimarts 27 a les 18 hores, tindrà lloc la trobada per presentar la nova temporada del Club de lectura juvenil en què es presentarà l’activitat i es farà entrega de la lectura que es comentarà en la següent sessió.

Cal destacar també que el dimecres 28 d’octubre, a les 18 hores, s’explicarà el conte de la Castanyada i de la nit de Tot Sants i es farà un taller per decorar galetes que es podran menjar. És per a infants a partir de 5 anys.

I per últim, mencionar que divendres 30 d’octubre, a les 18 hores es presentarà la nova temporada del Club de lectura infantil. Després de la presentació es farà l’activitat infantil Com es fa la revista “Supers!”? a càrrec de Cecilia Lorenzo i Eva Santana organitzada per Sapiens Publicacions (APPEC). Els infants tindran la possibilitat de saber com es fa la revista des de dins: com s’organitzen, com pensen els temes, quins són els dibuixants, qui l’escriu, etc.