Aquest estiu la biblioteca presenta l’activitat En terra d’Alícia, un photocall temàtic amb els personatges d’Alícia en motiu del 150è aniversari de la publicació d’Alícia al país de les meravelles

  • Categoritzat com: Cultura i Festes
  • Serveis associats: Biblioteca

Durant l’estiu la biblioteca modificarà el seu horari i la programació d’activitats per adequar-se al canvi estacional. Enguany es continua amb l’oferta lúdica iniciada en anys anteriors –les hores del conte, els lots sorpresa, i les visites i lots per als Casals d’estiu– i amb una nova proposta –un Photocall temàtic–.

L’horari d’estiu de la biblioteca es modificarà a partir del 22 de juny i fins al 12 de setembre serà de dilluns a divendres, 9.30 a 15 h.

Del 22 de juny al 28 d'agost els usuaris amb carnet de la biblioteca i majors de 16 anys podran emportar-se en préstec un Lot sorpresa i tenir-lo durant un mes. Aquest servei facilitarà el préstec de documents variats –novel·les, llibres infantils, DVD...– tots en una bossa, amb cada lot es donarà una samarreta de regal fins exhaurir existències. Les bosses estan patrocinades pel departament de Festes de l'Ajuntament de Cambrils.

La biblioteca també ofereix, a partir del 22 de juny i fins al 28 d’agost, a les entitats organitzadores dels Casals d’estiu la possibilitat de realitzar visites des d’un punt de vista lúdic, així com, el préstec de lots de llibres vinculats a una matèria determinada. Les peticions es podran realitzar a través de la pàgina web: www.cambrils.cat/biblioteca.

Tots els dimecres de juliol i agost a les 12 hores tindrà lloc el cicle iniciat al 2014 Juguem i llegim, hora del conte amb taller de manualitats adreçat a infants a partir de 5 anys. La cloenda es farà el 26 d’agost i anirà a càrrec d’Aleix Cort que presentarà els llibres infantils de El Tonet.

De l’1 de juliol al 28 d’agost En terra d’Alícia, photocall amb els personatges d’Alícia per a commemorar el 150è aniversari de la publicació del llibre Alícia al país de les meravelles, de Lewis Carroll. A més, de l’espai ambientat a la biblioteca amb la proposta plàstica d’Ana Hernández i Melinda Kubik d’elements del conte, els llibres en versió original, traduïts i adaptacions infantils per a llegir.

Al final de l’estiu, divendres 4 de setembre a les 12 hores a la biblioteca, es farà l’acte de cloenda de les activitats d’estiu amb l’exposició de totes les imatges del photocall En terra d’Alícia, pica-pica i el sorteig d’una bossa –patrocinada pel Departament de Festes– entre els participants als Lots sorpresa.