El premi per a la compra de llibres s’ha destinat majoritàriament a lectures obligatòries de les escoles de Cambrils així com novetats per al fons de la Biblioteca

  • Categoritzat com: Cultura i Festes
  • Serveis associats: Biblioteca

Del 29 de juny al 14 de setembre de 2015 a la Viquipèdia es va crear el viquiprojecte Bibliowikis/Projecte10x10 per editar els articles corresponents a les 73 editorials que van participar al projecte 10x10 promogut pel Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya.

A la iniciativa hi podia participar tothom tant creant com ampliant l’article d’alguna de les editorials. L’equip de la Biblioteca va participar creant els articles de les editorials Alrevés, Silva, Piscina un petit oceà i Raig Verd així com modificant el de LaBreu edicions.

El premi, un sorteig de 100 euros per a la compra de llibres, ha estat atorgat a la Biblioteca de Cambrils i s’han destinat a l’adquisició de lectures obligatòries de les escoles de Cambrils i novetats que s’incorporaran al fons de la Biblioteca.

Alguns dels títols comprats són ‘Els silencis de la boca de la mina’, d’Andreu Sotorra; ‘Vols fer el favor d’apujar-te els pantalons?’, de Jordi Folck; ‘Espaguetti Miu’, de Maria Barbal; ‘La increïble Cristina’, de Jordi Cardona; ‘El miracle de viure’, de Montserrat Abelló, entre d’altres.

Més informació del viquiprojecte:

https://ca.wikipedia.org/wiki/Viquiprojecte:Bibliowikis/Projecte10x10