Els membres de l’infantil i el juvenil estan fent arribar les fotos de les seves lectures confinades. La novel·la «Història de dues ciutats» de l’escriptor Charles Dickens és el llibre escollit per l’adult.

  • Categoritzat com: Cultura i Festes
  • Serveis associats: Biblioteca

Els membres dels Clubs de Lectura de la Biblioteca Josep Salceda i Castells de Cambrils continuen llegint i participant en activitats literàries des de casa, tot i no poder celebrar les trobades mensuals presencials. Les bibliotecàries Eva Ferré i Rosana Andreu han engegat diverses iniciatives per donar continuïtat a les accions de foment de la lectura des de casa.

Per una banda, els infants i joves participants dels Clubs de Lectura Infantil i Juvenil estan fent arribar les fotografies de les seves lectures en confinament a la biblioteca, que les està compartint des del seu perfil d’Instagram @bibliocambrils.

Per l’altra, la biblioteca ha proposat diverses activitats als membres del Club de Lectura Adult i a qualsevol persona interessada. El llibre escollit per la lectura conjunta és Història de dues ciutats, de l’escriptor britànic Charles Dickens, que es pot consultar en aquest enllaç gràcies a l’oferiment de continguts en obert de Club Editor.

Una altra proposta literària per les persones adultes és participar en la tria de la millor novel·la en català publicada l’any 2019 en el marc de la catorzena convocatòria dels premis Setè Cel (les bases es poden consultar aquí).

La biblioteca també anima als amants de la lectura a formar part del grup de Facebook Llegim de punta a punta per a comentar llibres, participar a les trobades des de casa del Teatre Nacional de Catalunya, utilitzar els serveis de préstec de continguts digitals d’Ebibliocat i seguir les recomanacions dels directes de la @bibliocambrils a Instagram. A més, recorda que les persones interessades es poden comunicar amb la biblioteca per a dubtes, preguntes i suggeriments a través del formulari del web (www.cambrils.cat/biblioteca) o de les xarxes socials (@bibliocambrils).