El 19 de febrer (18h) la pedagoga Sílvia Palazón oferirà un contacontes per a infants d’entre 5 i 6 anys amb la implicació de pares i mares. Aquest mes també s’han organitzat dues sessions de trencaclosques per fomentar l’aprenentatge de forma lúdica.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Biblioteca

La Biblioteca Josep Salceda i Castells de Cambrils ha programat una sessió de lectura en família per a pares, mares i infants d'entre 5 i 6 anys, inclosa al cicle “Xalem amb els contes”, a càrrec de Sílvia Palazón, pedagoga,  professora de teatre i contacontes. L’activitat d’animació a la lectura, que es portarà a terme el 19 de febrer a les 18 hores, partirà de l’àlbum “Dins del Bosc” per treballar el simbolisme del bosc en els contes infantils amb la implicació de mares i pares. L’objectiu és afavorir la competència lectora i refermar l’hàbit de la lectura.

Aquest mes de febrer la Biblioteca també ha organitzat dues sessions de trencaclosques conduïdes per Alba Queralt els dilluns dia 4 i 11 a les 18 hores. Es tracta d’una activitat per fomentar l’aprenentatge de forma lúdica a través de jocs educatius per divendres segments d’edat entre els 0 i els 8 anys.

A més, segueixen les activitats per a persones inscrites. El Club de Lectura fàcil dedicarà les quatre trobades setmanals de febrer, coordinades per Pilar Febas, a llegir i comentar “El Castell impenetrable” de Jesús Ballaz. Per altra banda, s’han programat quatre sessions de “Llegim +” per acompanyar els nenes i nenes de 3r de primària en el procés d’aprenentatge lector i treballar la dicció, i una sessió de Llegir Teatre al voltant de l’obra “La bona persona de Sezuan” de Bertolt Brecht.

També continuen les trobades dels clubs de lectura infantil, juvenil i adult. Els més petits i petites es trobaran el 22 de febrer (18 hores) per comentar “Una historia de fútbol” de José Roberto. El grup de joves compartiran sessió el dia 22 de febrer a les 19 hores per parlar del llibre “Diumenge al matí, al peu del salze” de Dolors Garcia. I 25 de febrer serà el torn del Club de Lectura Adult, per comentar el llibre “Sostiene Pereira”, d’Antonio Tabucchi, en una sessió que comptarà amb la participació d’Isabel Castro i Víctor Feliu.