• Serveis associats: Biblioteca

RÀDIO CAMBRILS, 17/07/2023

La Biblioteca municipal Josep Salceda i Castells de Cambrils ha programat diverses activitats pels mesos de juliol i agost per promoure la lectura durant les vacances d’estiu. Una de les que es durà a terme aquest dimecres 19 de juliol a les 12:00 hores és ‘Guanyem un estiu lector’. És una de les propostes més destacades d’aquest estiu i està dirigida a les famílies amb infants de 3r, 4t i 5è de primària. Es tracta d’una activitat promoguda des del programa Lecxit de la Fundació Bofill i que compta amb la col·laboració del Servei de Biblioteques de la Generalitat. La bibliotecària de la Josep Salceda i Castells, Eva Ferré, ens en parlava en el darrer espai de l’equipament, a Ràdio Cambrils. 

El projecte consisteix en el repartiment de kits de lectura, que inclouen un orientacions perquè les famílies puguin incentivar l’hàbit de llegir els seus fills i filles i un Carnet Lector que els infants han d’omplir amb els llibres que llegeixin durant l'estiu per aconseguir el títol de superlectors.

Fins el dia 11 de setembre, l’equipament obrirà de dilluns a divendres de 9 a 14:30 hores, amb una variada oferta de propostes estiuenques. Els dies 14 i 15 d’agost la biblioteca romandrà tancada.