També s’han programat dues sessions obertes dels Club de Lectura Adult per comentar novel·les amb l’escriptora Laia Aguilar i el professor Xavier Roca. Per assistir als actes és necessària la inscripció prèvia a la biblioteca o a través del correu electrònic bib@cambrils.cat. Totes les activitats es duran a terme al Centre Cultural (C/Sant Plàcid, 18-20).

  • Categoritzat com: Cultura i Festes
  • Serveis associats: Biblioteca

 

La Biblioteca Josep Salceda i Castells de Cambrils ha programat aquest mes de juny quatre noves activitats al Centre Cultural (carrer Sant Plàcid, 18-20). Per una banda, s’ha organitzat una sessió de conta-contes musicals i la presentació de dos llibres infantils. Per l’altra, el Club de Lectura Adult obrirà les seves portes per comentar dues novel·les amb una escriptora i un professor. Per assistir a les activitats cal fer inscripció prèvia a través del correu electrònic bib@cambrils.cat.

La primera proposta del mes, el 8 de juny a les 18 hores, és la presentació del llibre infantil Alaluz a càrrec de l’autora Rosana Villagrasa i Contes amb llum amb Rosana Andreu.

El dijous 10 de juny a les 18h hi haurà la trobada del Club de lectura adult amb l’escriptora Laia Aguilar per comentar el seu llibre Pluja d’Estels. Aquesta activitat s’emmarca en el programa Lletres en viu de la Institució de les Lletres Catalanes i està organitzada per la Biblioteca Josep Salceda i Castells amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat.

La sessió de Contes musicals es durà a terme el dijous 17 de juny a les 18 hores. L’activitat anirà a càrrec de Gisela Llimona, i l’objectiu és que els contes i la música es donin la mà per viatjar no només a través de les paraules, sinó també a través de les notes.

L’última activitat del mes serà el Club de Lectura Adult amb Xavier Roca, professor de matemàtiques, per comentar la novel·la Los crímenes de Alicia, de Guillermo Martínez. La sessió, que es portarà a terme el 18 de juny a les 18h, està organitzada pel Servei de Biblioteques de la Generalitat i la Biblioteca Josep Salceda i Castells.

Fins al 20 de juny l’horari de la biblioteca serà de dilluns a divendres de 10 a 13h i de 15 a 19h. A partir del 21 de juny i fins al 12 de setembre hi haurà horari d’estiu, de dilluns a divendres de 9 a 14:30h. La biblioteca estarà tancada del 24 al 29 de juny.

Activitats amb inscripció prèvia

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE INFANTIL ALALUZ

Dimarts 8 de juny a les 18 h, al Centre Cultural (C/ Sant Plàcid, 18-20), presentació del llibre infantil Alaluz a càrrec de l’autora Rosana Villagrasa i Contes amb llum amb Rosana Andreu. Activitat organitzada per la Biblioteca Josep Salceda i Castells.

CLUB DE LECTURA ADULT EN OBERT AMB LAIA AGUILAR

Dijous 10 de juny a les 18 h, al Centre Cultural (C/ Sant Plàcid, 18-20), trobada del Club de lectura adult amb l’escriptora Laia Aguilar per comentar el seu llibre Pluja d’Estels.

Activitat del programa Lletres en viu de la Institució de les Lletres Catalanes i organitzada per la Biblioteca Josep Salceda i Castells amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat. Si es fa qualsevol material de difusió de l'acte hi ha de constar "amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya".

CONTES MUSICALS

Dijous 17 de juny a les 18 h, al Centre Cultural (C/ Sant Plàcid, 18-20), Contes musicals hora del conte a càrrec de Gisela Llimona. Una sessió diferent on els contes i la música es donen la mà per viatjar no només a través de les paraules, sinó també a través de les notes. Activitat organitzada per la Biblioteca Josep Salceda i Castells.

CLUB DE LECTURA ADULT EN OBERT AMB XAVIER ROCA

Divendres 18 de juny a les 18 h, al Centre Cultural (C/ Sant Plàcid, 18-20), Club de Lectura Adult amb Xavier Roca, professor de matemàtiques, per comentar la novel·la Los crímenes de Alicia, de Guillermo Martínez. Activitat organitzada pel Servei de Biblioteques de la Generalitat i la Biblioteca Josep Salceda i Castells.