• Categoritzat com: Cultura i Festes
  • Serveis associats: Biblioteca

RÀDIO CAMBRILS, 27/04/2023

La Biblioteca Josep Salceda i Castells de Cambrils ja té a punt l’agenda d’activitats del mes de maig que començarà el divendres dia 5. La primera que es durà a terme serà la presentació dels llibres ‘Jota y el misterio de las botellas’ i ‘Jota y el misterio del ajedrez’ de Jorge Leonardo. És una activitat adreçada a nens i nenes a partir dels 7 anys que es farà a les 17:30 hores i durant la qual també es farà una gimcana.

La següent activitat organitzada per la Biblioteca de Cambrils serà l’hora del conte dirigida als nadons. S’explicarà ‘La màgia dels barrets’ i anirà a càrrec de Marta Moli La Flaps. En aquest cas serà el divendres 19 de maig.

El club de lectura en família es realitzarà el divendres 26 de maig a les 17:00 hores. Serà el moment del club de lectura en família. Anirà a càrrec de Sílvia Palazón i com és habitual es una activitat que està dirigida a famílies amb infants de P4, P5 i primer de primària i aquest mes es parlarà del llibre ‘Els tres bandits”.

Una hora més tard, a les 18:00 hores, es durà a terme el club de lectura infantil que està adreçat a nens i nenes e 5è i 6è de primària. Un club que coordina la bibliotecària Rosana Andreu i que en aquesta ocasió el llibre protagonista serà ‘Acqua alta’.

Les activitats del mes de maig acabaran el dimarts 30 de maig amb el club de lectura adult. Aquest cop el llibre triat és ‘La drecera de Caïm’ de Sílvia Mayans Gómez que estarà present durant l’activitat.