• Serveis associats: Biblioteca

RÀDIO CAMBRILS, 29/09/2023

La Biblioteca Josep Salceda i Castells de Cambrils ja té preparada l’agenda d’actes del mes d’octubre que ve carregada d’activitats a partir de la segona quinzena del mes. Es començarà el divendres 20, a les 17:30 hores amb el Club de lectura en família amb Sílvia Palazón adreçat a infants de P4, P5 i 1r de primària. Es comentarà el llibre ‘Mare Medusa’ de Kitty Crowther.

La següent activitat serà el Club de lectura adult el dimarts 24 d’octubre, a les 18:00 hores. En aquest cas es comentarà l’obra ‘Casus Belli’ de Teresa Saborit que estarà present a l’acte.

L’endemà, dimecres 25, també a les 18:00 h, al Centre Cultural es durà a terme un espectacle familiar que està especialment recomanat per a famílies amb infants a partir dels 6 anys. Des de la Biblioteca s’anima que la canalla hi vagi amb els pares i també els avis i les àvies. L’espectacle anirà a càrrec de la companyia Bambadaboom que es portarà un viatge literari i musical per l’obra de Josep Vallverdú.

Arribem a divendres 27, a les 18:00 h. Serà el torn del Club de lectura infantil dinamitzat per la bibliotecària Rosana Andreu. En aquest cas el club està dirigit a nens i nenes de 5è i 6è de primària.

Les activitats d’octubre acabaran el mateix divendres 27, a les 19:00 h amb un altre club de lectura, el juvenil, que coordinarà la bibliotecària Eva Ferré. Una trobada pensada per a joves de 1r d’ESO.

A més a més, la Biblioteca Josep Salceda i Castells de Cambrils enguany forma part del programa LECXIT de la Fundació Bofill, que busca assolir l’èxit educatiu a través de la millora lectoral. És per això que la biblioteca busca voluntaris i voluntàries que vulguin dedicar 20 hores, repartides en una hora setmanal, per fer de mentors i mentores dels nens i nenes que s’inscriguin en el programa. Es pot aconseguir més informació a https://lecxit.cat/es i a la mateixa biblioteca.