• Categoritzat com: Cultura i Festes
  • Serveis associats: Biblioteca

RÀDIO CAMBRILS, 06/04/2023

La Biblioteca Josep Salceda i Castells de Cambrils reprendrà els actes culturals de l’equipament dimarts vinent, 11 d’abril, amb la presentació del llibre ‘La Terra del Silenci Trencat’ de l’escriptora de Móra d’Ebre, Cristina Fornós. Una presentació que es farà al Centre Cultural, a les 19:30 hores, i que anirà a càrrec de la bibliotecària Rosana Andreu.

Els actes continuaran el dijous 13 d’abril i a la seu de la Biblioteca. En aquest cas, i a partir de les 17:30 hores, es farà un contacontes per a canalla a partir dels 3 anys basat en la Llegenda de Sant Jordi. Anirà a càrrec de Laura Asensio i porta per nom ‘Conte de Dracs’. L’endemà, 14 d’abril, a les 18:00 h, a l’Hora del Conte de la Biblioteca, s’explicarà ‘El Pere ha perdut la clau’, a càrrec dels seus autors Marta Monserrate i Maria Garriga.

Arribem al 25 d’abril i també a la Biblioteca. A les 19:00 h es farà una nova sessió del Club de Lectura Adult amb l’escriptora vallenca Margarida Aridzeta que parlarà del seu llibre ‘Encara hi ha flors’.  Un acte que es fa en col·laboració del Campus Extens de la URV. El divendres 28 d’abril, a les 17:00 h,  serà el torn del Club de Lectura en Família amb Sílvia Palazón i el llibre ‘Coses de bruixa’. El darrer acte d’aquest mes d’abril serà el dia 28. La bibliotecària Rosana Andreu coordinarà un nou Club de Lectura Infantil. A les 18:00 h i a la Biblioteca es parlarà de l’obra ‘L’Evie i els Animals’.