La setmana que ve es portarà a terme un taller de còmic per a infants i un conte amb tast de vins per a adults. Per participar a les activitats cal fer la inscripció prèvia a la mateixa biblioteca.

  • Categoritzat com: Cultura i Festes
  • Serveis associats: Biblioteca

La Biblioteca Pública Municipal Josep Salceda i Castells de Cambrils inicia el curs amb dues activitats relacionades amb el món del vi i la DO Tarragona i una xerrada sobre Mario Benedetti per commemorar el centenari del conegut poeta, assagista i escriptor uruguaià. Totes les activitats tenen les places limitades i requereixen inscripció prèvia a la mateixa biblioteca.

Les dues activitats organitzades en el marc del cicle Biblioteques amb DO impulsat pel Servei de biblioteques de la Generalitat de Catalunya es portaran a terme la setmana que ve.

La primera, programada pel 22 de setembre a les 18 hores, serà el taller «Geshtinanna, la deessa del vi» adreçat a infants a partir de 8 anys per fomentar la lectura a través del còmic i la il·lustració. La il·lustradora Marina Vidal dirigirà aquest taller de co-creació d’un còmic protagonitzat pel personatge mitològic de Geshtinanna, que haurà d’afrontar un misteri i el seu desenllaç.

La segona activitat, programada pel 24 de setembre a les 19 hores, serà la narració del conte per adults «Els pensaments del desig» a càrrec de Montse Parra acompanyat d’un tast de vins ofert per Telm Costa, restaurador i amant del vi. D’aquesta manera, la proposta acostarà la cultura del vi i la seva relació amb la literatura a les persones participants. L'activitat compta amb la col·laboració del Campus Extens de la URV de Cambrils.

Finalment, el 30 de setembre a les 19 hores hi haurà la xerrada “Benedetti: la vida, esa metáfora” d’Andrés Montoya per celebrar el centenari del naixement del prolífic escriptor.