Diferents propostes temàtiques sobre el vi i “La gran caminada”, d’Stephen King.

  • Categoritzat com: Cultura i Festes
  • Serveis associats: Biblioteca

Setembre marca el retorn a l’activitat de curs de la Biblioteca Josep Salceda i Castells de Cambrils i també les inscripcions a les activitats del Pla de lectura. A partir del 13 de setembre torna l’horari habitual (de 10.00 a 13.00 i de 15.00 a 19.00) i la Biblioteca engega un nou curs carregat de propostes culturals per estimular l’hàbit lector dels cambrilencs i les cambrilenques.

Pel que fa a les activitats del mes, n’hi ha dues relacionades amb el cicle Biblioteques amb DO. El dimarts 21 a les 18.00 tindrà lloc la xerrada “Vinyes entre vitrines”, conduïda per l’historiador de l’art Oriol Gasulla i el director del Museu d’Història de Cambrils, Gerard Martí; dijous 23 a les 18.00 arribarà el torn d’Històries del Vi i del Beure, una sessió de contes per a nens i nenes a partir de 6 anys a càrrec de Carles Alcoy. Les dues activitats estan patrocinades pel Servei de Biblioteques de la Generalitat i la primera compta amb la col·laboració del Campus Extens de la Universitat Rovira i Virgili.

El dia 28 es reinicia el Club de lectura adult amb la sessió sobre La gran caminada de Stephen King, que conduirà Rosana Andreu.

D’altra banda ja es poden realitzar les inscripcions a totes les activitats que formen part del pla lector de la biblioteca: sessions de contes, clubs de lectura i, com a novetat enguany, la proposta “Em regales un conte?”. Es tracta de sessions mensuals amb narració de contes a càrrec de la dinamitzadora i també dels participants al voltant d’un tema escollit. Està adreçada a famílies amb infants que cursen 3r o 4t de primària.

Per a la inscripció a totes les activitats cal enviar un correu a bib@cambrils.cat