La compra de les novetats editorials es va realitzar durant la Setmana del Llibre en Català del passat setembre. El lot està format per 27 publicacions molt diverses de ficció i coneixements per adults i infants que ja es poden demanar en préstec.

  • Categoritzat com: Cultura i Festes
  • Serveis associats: Biblioteca

La Biblioteca Josep Salceda i Castells de Cambrils ha ampliat el seu fons amb l’adquisició d’un lot de 27 llibres de la Setmana del Llibre en Català, gràcies a una subvenció de 500 euros de la Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA, assignada a través del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya. Els llibres, seleccionats per la mateixa biblioteca, són novetats editorials molt diverses de ficció i de coneixement adreçades a públic adult i infantil.

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, i el director del Centre de Banca Clients de BBVA a Cambrils, Javier Blasco,  acompanyats per la directora de la biblioteca, Eva Ferré, i la directora comercial de l’oficina del port, Sònia Martínez, van visitar ahir l’equipament cultural per conèixer de primera mà les obres escollides, que es troben exposades en un aparador i que ja es poden demanar en préstec.