• Categoritzat com: Cultura i Festes
  • Serveis associats: Biblioteca

RÀDIO CAMBRILS, 31/05/2023

La Biblioteca Josep Salceda i Castells ha fet públiques les activitats que durà a terme aquest mes de juny. La primera serà aquest divendres, dia 2, i consistirà en una Hora del conte per a infants d’entre 3 i 8 anys que, excepcionalment, es durà a terme a la Torre del Llimó i dins l’espai Lletres de Fira, una col·laboració que es farà en el marc de la Fira Multisectorial a les 17:30 hores. I un cop acabi es farà un taller de titelles amb elements naturals a càrrec de Sàndal Produccions.

La següent activitat preparada també serà el mateix divendres, a les 19:00 hores, i al mateix lloc, la Torre del Llimó. En aquest cas serà una taula rodona, també a l’espai Lletres de Fira, i que portarà el nom de ‘De Cambrils al món a través de la literatura’. Hi participaran els autors Robert Benaiges, Màrius Domingo, Jordi Ledesma i Helena Martínez-Ferreruela. La moderarà la bibliotecària de la Josep Salceda i Castells, Rosana Andreu.

I el dimecres 7 de juny, a les 17:30 hores, es durà a terme una activitat especial, l’storytelling ‘My fovourite food’ amb tres joves dels grau d’Educació Infantil i Primària de la Universitat Rovira i Virgili, la Lorena, la Paula i la Lydia. Estarà adreçat a nens i nenes d’entre 3 i 6 anys i s’ha de fer una inscripció prèvia.

Hem d’anar ja a dimarts 13 de juny, també a les 19:00 hores, dia que es farà el Club de lectura adult, a la seu de la Biblioteca. Aquest mes es comentarà el llibre ‘Mi hermana elba y los altillos de brumal1 de Cristina Fernández Cuba. La sessió estarà conduïda per Isabel Castro. Arribem ja al divendres 16 de juny. A les 17:00 hores, també a la Biblioteca, es farà el Club de lectura en família a càrrec de Sílvia Palazón amb el llibre ‘Mare medusa’ de Kitty Crowther.