La tertúlia literària, que portarà a terme el divendres 31 de maig, és oberta a tothom. Aquest dijous, 23 de maig, hi ha una nova sessió de contes en anglès càrrec d’alumnes de la Universitat Rovira i Virgili.

  • Serveis associats: Biblioteca

L’escriptor Francesc Miralles serà el convidat de la darrera sessió dels Clubs de Lectura Infantil i Juvenil de la Biblioteca Josep Salceda i Castells de Cambrils, que es portarà a terme el divendres, 31 de maig, a les 18 hores. La tertúlia literària, oberta a tothom, està organitzada amb la col·laboració de l’Antena del Coneixement del Campus Extens de la Universitat Rovira i Virgili (URV) a Cambrils.

Francesc Miralles (Barcelona, 27 d'agost de 1968) és llicenciat en filologia alemanya i especialitzat en psicologia i espiritualitat. Com a periodista, col·labora amb el suplement dominical d’El País i a l’Avui. Una de les seves obres més conegudes és el llibre d’autoajuda “El laberint de la felicitat”, traduït a deu idiomes. Va guanyar el Premi Gran Angular de literatura juvenil el 2002 per la novel·la Haikú per a l'Alícia i el premi Columna Jove el 2006 per Interrail.

El Club Infantil, format per nens i nenes de 4t i 5è de primària,  i el Club Juvenil, format per joves a partir de 12 anys (6è de primària), es troben cada darrer divendres de mes per comentar entre tots un llibre que han llegit.

Per la seva banda, els clubs de lectura fàcil i adult clouran la temporada el 27 de maig a les 19 hores amb una sessió dedicada a la nvoel·la “Últimas tardes con Teresa” de Juan Marsé. La tertúlia estarà conduïda per Isabel Castro i també compta amb la col·laboració de l’Antena del Coneixement del Campus Extens de la URV. A més, el 25 de maig el Club de Lectura Adult farà una ruta literària pel barri del Carmel de Barcelona basada en aquesta novel·la, que finalitzarà a la Biblioteca El Carmel-Juan Marsé. L’activitat és amb inscripció prèvia i compta amb la col·laboració del Grup Xiques al Teatre.

Aquest mes de maig la Biblioteca també ha programat una nova sessió de contes en anglès Storytelling, el dijous 23 de maig a les 18 hores, per a nens i nenes a partir de 6 anys. En aquesta ocasió, un grup d’alumnes del grau d’educació infantil de la Universitat Rovira i Virgili explicaran “The Clouds in the Sky”.