La companyia “Fes-t’ho com vulguis” oferirà l’espectacle “Tots/es nosaltres” el proper 4 d’octubre a la sala d’actes del Casal de la Gent Gran. L’activitat, amb accés lliure, està adreçada al públic familiar amb infants a partir de 4 anys.

  • Categoritzat com: Cultura i Festes
  • Serveis associats: Biblioteca

L’Àrea de Polítiques d’Igualtat i la Biblioteca Pública Municipal han programat transversalment la sessió de contes “Tots/es nosaltres” sobre diverses històries que mostren la diversitat familiar. L’obra, adreçada a famílies amb infants a partir de 4 anys, es representarà el dijous 4 d’octubre, a les 18 hores, a la sala d’Actes del Casal de la Gent Gran.

Aquest és un dels espectacles de contes que ofereix la companyia “Fes-t’ho com vulguis”, per parlar i gaudir de la diversitat familiar, amb respecte i estimació, sense pors ni prejudicis La representació anirà a càrrec de Nona Umbert, sota la direcció de Xavier Basté.

La companyia ha creat contes amb personatges i situacions adients als infants, per tractar la pluralitat familiar:  famílies monoparentals; homosexuals, de pares i mares separats/es o fills/es en adopció.

L’objectiu d’aquest espectacle és mostrar la diversitat familiar en la nostra societat actual a través de contes adaptats per als infants, on hi ha espai per a totes les famílies sense distinció de cap tipus.

Per construir una societat més igualitària és fonamental incidir en la coeducació, en aquest cas,  a través d’històries que normalitzen les diferents estructures familiars que existeixen, mostrant una realitat diversa i rica que amplia i actualitza el concepte de família.

Els contes són elements socialitzadors que ens permeten mostrar l’ampli ventall de la diversitat familiar, trencar els estereotips de gènere i els prejudicis infundats, tot fomentant el respecte i la igualtat.

Espectacle de contes “TOTS/ES NOSALTRES”

Dijous, 4 d’octubre, a les 18h, a la sala d’actes del Casal de la Gent Gran, a càrrec de la companyia “Fes-t’ho com vulguis”.

Contes per parlar i gaudir de la diversitat familiar. Perquè gairebé tothom en tenim una de família, com a mínim. I ja se sap que no n’hi ha dues d’iguals exactament. Com diu un dels personatges “el que realment importa és que ens agradem i estimem!” Famílies de capsetes, de campanes, de paraigües, famílies de pingüins...

Durada: 45 minuts. Adreçat a públic familiar amb infants a partir de 4 anys. Accés lliure.