La programació d’activitats de maig es completa amb els clubs de lectura en família, infantil i adult

  • Serveis associats: Biblioteca

RÀDIO CAMBRILS, 06/05/2024

La Biblioteca Josep Salceda i Castells de Cambrils ha programat dintre les activitats del mes de maig l’espectacle ‘Mans Manetes’ de Marta Arnaus. Serà aquest dimecres 15, a les 17:30 hores dins del cicle ‘Hora del conte per a nadons’, adreçat a infants d’entre 0 i 3 anys.Es tracta d’una sessió molt propera i familiar que convida l’adult i el nadó a regalar-se temps compartit entre cançons, mimades, jocs de dits i complicitats. Les places són limitades i cal fer la inscripció a bib@cambrils.cat.

Aquest mes de maig la Biblioteca de Cambrils també continua amb les seves activitats habituals, com són les sessions de lectura per l’èxit educatiu LECXIT dels dimarts i el Club de Lectura fàcil dels dijous.

El Club de Lectura en família per a nens i nenes d’I4, I5 i 1r té prevista la seva sessió mensual el 10 de maig per comentar el llibre “Això no és normal” de Mar Pavón; el Club de Lectura infantil es trobarà el 24 de maig per parlar de “Mofeta i Teixó” d’Amy Timberlake, i el Club de Lectura Adult dedicarà la cita del 28 de maig al recull “Totes les narracions del Delta”, de Sebastià Juan Arbó.

Les persones interessades en apuntar-se als clubs poden escriure un correu a bib@cambrils.cat.

Es pot consultar la programació completa a través del següent enllaç