La iniciativa és una col·laboració entre la Biblioteca municipal i el Departament de Joventut per fomentar la lectura entre la joventut. El servei s’iniciarà demà 27d ‘abril i s’oferirà cada darrer dimecres de mes de 17 a 19 hores a la planta baixa de l’equipament. Les persones usuàries podran fer-se el carnet de la biblioteca, conèixer les novetats editorials juvenils i agafar llibres en préstec.

  • Categoritzat com: Cultura i Festes
  • Serveis associats: Biblioteca

L’ Ateneu Juvenil de Cambrils estrenarà el Punt BiblioJove demà dimecres 27 d’abril amb l’objectiu de d’acostar la biblioteca al jovent i fomentar l’interès per la lectura. El nou servei estarà operatiu a la planta baixa de l’Ateneu Juvenil cada darrer dimecres de mes de 17 a 19 hores fins a final d’any (excepte durant l’estiu i el Nadal, que es prestarà en horari de matí).

En aquest punt les persones joves es podran informar sobre els serveis que s’ofereixen, fer-se el carnet de la biblioteca, conèixer les novetats editorials juvenils i agafar en préstec aquests documents allí mateix. A més, durant tot el mes hi haurà un recull de llibres seleccionats per la biblioteca a disposició de les persones joves.

Amb ocasió de l’estrena d’aquest servei es farà un sorteig d’un lot de llibres i productes de Joventut entre tots els nois i i noies que s’apropin al Punt Biblio Jove durant els dos primers dies de funcionament.

La iniciativa és fruit de la col·laboració entre la Biblioteca municipal Josep Salceda i Castells i el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils, arran del projecte pilot ReadingLab, i forma part de tota una sèrie d’accions que s’aniran desenvolupant properament.

La regidora de Joventut, Natàlia Pleguezuelos, ha posat de relleu la importància de sumar esforços, recursos i coneixements entre departaments de l’Ajuntament per arribar més i millor a la ciutadania cambrilenca. Concretament, el Punt BiblioJove sorgeix de la necessitat d’organitzar accions i propostes de col·laboració transversal entre Cultura i Joventut en l’àmbit literari adreçat a joves.