A partir d’avui dilluns les persones usuàries poden utilitzar el servei de préstec sense cita prèvia. L’equipament va reobrir el passat 1 de juny però fins ara no es podien consultar els llibres i calia concertar la visita.

  • Categoritzat com: Cultura i Festes
  • Serveis associats: Biblioteca

A partir d’avui 10 d’agost ja es pot accedir a la col·lecció de la  Biblioteca Josep Salceda i Castells de Cambrils, sempre seguint les mesures de seguretat i amb aforament limitat.

Les persones usuàries podran consultar el material, utilitzar el servei de préstec sense cita prèvia i retornar els documents a les bústies situades a l’entrada de la biblioteca. En canvi, no podran consultar la premsa ni accedir a la sala infantil.

Com a mesura de prevenció, el material consultat o retornat es guardarà en quarantena durant 48 hores abans de tornar-lo a posar a disposició.

La biblioteca de Cambrils va haver de tancar al públic, com la resta d’equipaments, des que es va decretar l’estat d’alarma. Durant aquest temps,  va posar en marxa iniciatives en línia com els directes d’Instagram o les recomanacions de llibres.

El 25 de maig el personal es va reincorporar presencialment per preparar els espais i serveis, l’1 de juny es va reobrir la biblioteca amb cita prèvia, i el 6 de juliol es van ampliar els serveis i es van reprendre les activitats culturals.