Els contes per adults, la propera activitat del cicle embaDAHLits, i les inscripcions als clubs de lectura i Llegim+ donen el tret de sortida al nou curs 2016-2017

  • Categoritzat com: Cultura i Festes
  • Serveis associats: Biblioteca

Divendres 30 de setembre, a les 19 hores, a la biblioteca municipal tindran lloc les Històries imprevistes, selecció de contes de l'escriptor Roald Dahl per a públic adult a càrrec de Rosana Andreu. Activitat dins del cicle embaDAHLits, que homenatja l'autor gal·lès en el centenari del seu naixement.

Com cada setembre la biblioteca actualitza l'Oferta formativa adreçada als centres educatius de Cambrils que presenta els diversos tipus de visites escolars i serveis que ofereix per al curs escolar que comença.

I, el Pla de lectura amb activitats que continuen de temporades anteriors com els clubs de lectura i l'hora del conte. La nova proposta dins del Pla de lectura és Llegim+, activitat de lectura en veu alta, que vol afavorir i acompanyar en el procés de l'aprenentatge lector millorant la dicció adreçada a infants que cursin 3r de primària.

També s'obren les inscripcions de les activitats que començaran a l'octubre: els clubs de lectura (infantil, juvenil i adult) i Llegim+. El web de la biblioteca www.cambrils.cat/biblioteca conté tota la informació detallada.