• Categoritzat com: Cultura i Festes
  • Serveis associats: Biblioteca

RÀDIO CAMBRILS, 19/09/2023

L’onzena edició de ‘Biblioteques amb DO’, que enguany està dedicada al món del vi i el cinema, començarà aquest dimarts 19 de setembre, a les 18:00 hores, amb un taller per a cinèfils que s’ha denominat ‘El vi a la gran pantalla’ i que anirà a càrrec de la professora de cinema i màster en Cinema Audiovisual Contemporani per la Universitat Pompeu Fabra, Mireia Iniesta. Aquets taller, que es portarà a terme a la Sala del Casal, aborda la influència que ha tingut el vi dins la producció audiovisual, en especial dels països mediterranis. 

Serà la primera activitat d’aquest nou cicle que continuarà el 28 de setembre dia que es projectarà el documental ‘Deconstruint el vi’ al Centre Cultural, amb la presentació a càrrec del director, Raul Deamo, i amb la col·laboració del celler Carles Andreu de Pira (Conca de Barberà). En aquesta ocasió, la sessió està organitzada per l’Associació Cultural Cinematogràfica del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre (ACTE) en col·laboració amb la Biblioteca Josep Salceda i Castells.

Finalment, el 29 de setembre Marta Arañó oferirà el taller “Tinta i vi” per a nens i nenes de 6 a 13 anys, a la mateixa Biblioteca municipal. Les inscripcions es poden fer a bib@cambrils.cat.