S’obre el període d’inscripcions per als clubs de lectura i per l’activitat Llegim+

  • Categoritzat com: Cultura i Festes
  • Serveis associats: Biblioteca

Un any més i dins del cicle Biblioteques amb DO, la biblioteca de Cambrils realitzarà una sèrie d’activitats relacionades amb la literatura i el vi. El projecte iniciat al 2013 i impulsat pel Servei de biblioteques de la Generalitat de Catalunya dedica cada mes a una Denominació d’Origen i al setembre, la protagonista és la DO Tarragona.

Divendres 21 de setembre a les 19 h, es realitzarà un tast de vins a càrrec de l’enòloga Pepa Menchón i per a participar-hi caldrà inscriure’s prèviament a la biblioteca. L’activitat organitzada per la Biblioteca Municipal de Cambrils compta amb la col·laboració de l’Antena del Coneixement del Campus Extens de la URV a Cambrils i la DO Tarragona.

Dilluns 24 de setembre a les 19 h, trobada extraordinària del club de lectura adult per comentar el llibre llegit durant l’estiu, La força d’un destí, de Martí Gironell, sobre la vida de Jean Leon.

Divendres 28 de setembre a les 19 h, El viatge del vi, sessió on es narraran contes per adults, inclusius i adaptats, també, per a persones amb plurisdiscapacitat a càrrec d’Elisabeth Ulibarri.

Dimarts 2 d’octubre, Taller de pintura amb vi, a les 18 h per a infants i a les 19.30 h, per a adults, a càrrec de Marta Aranyó. Per a participar-hi als tallers caldrà inscriure’s prèviament a la biblioteca.

Més informació del projecte a: http://www.cambrils.cat/biblioteca/la-biblioteca/projectes-en-curs/biblioteques-amb-do

També s’obren les inscripcions de les activitats que començaran a l’octubre: els clubs de lectura (fàcil, infantil, juvenil, adult i llegir el teatre) i el taller de lectura en veu alta Llegim+. El web de la biblioteca www.cambrils.cat/biblioteca conté tota la informació detallada.