El taller creatiu La Corba: camina i recull i el tast de vins de la DO Tarragona són les activitats centrals del cicle Biblioteques amb DO que tindran lloc a la biblioteca municipal

  • Categoritzat com: Cultura i Festes
  • Serveis associats: Biblioteca

El mes de setembre d’enguany està dedicat a la Denominació d’Origen: Tarragona que forma part del cicle impulsat pel Servei de biblioteques de la Generalitat de Catalunya i iniciat l’any 2013, Biblioteques amb DO.  Aquest 2017 tornem al mes de setembre com en la primera temporada del projecte, mentre que els altres anys s’havia fet al desembre.

Les activitats que es realitzaran durant el mes de setembre a la biblioteca municipal relacionades amb el mon del vi i la DO Tarragona s’inicien amb l’activitat “La CORBA camina i recull: tallers de vidre naturalment creatius” que es farà el dimecres 20 de setembre a les 18 h. S’adreça a infants de 2 a 6 anys que a partir del personatge de La Corba relacionaran la creativitat amb el reciclatge i la recuperació. Per assistir-hi caldrà inscriure’s prèviament a la biblioteca.

Tancarà el cicle, divendres 29 de setembre a les 19 h, l’enòloga Pepa Menchón que ens oferirà un tast de vins de la DO Tarragona. L’activitat compta amb la col·laboració de la DO Tarragona, el Museu d’Història de Cambrils i l’Antena del Coneixement del Campus Extens de la URV a Cambrils.

A més de les recomanacions de lectura i de cinema relacionades amb el vi a través del Pinterest, del Bloc, del Facebook, del Twitter de la biblioteca i la nova guia de LlibreTast. Llegim el vi.