El taller de pintura amb vi per a infants, el diàleg entre les enòlogues Sara Pérez i Noemí Poquet al voltant dels oficis del vi, la lectura d’El Tast de Roald Dahl, i la conferència Què bevem els dies de festa? són les activitats d’aquest cicle que tindran lloc a la biblioteca municipal

  • Categoritzat com: Cultura i Festes
  • Serveis associats: Biblioteca

El mes de desembre està dedicat a la Denominació d’Origen: Tarragona que forma part del cicle impulsat pel Servei de biblioteques de la Generalitat de Catalunya i iniciat l’any 2013, Biblioteques amb DO.

Les activitats que es realitzaran durant el mes de desembre a la biblioteca municipal relacionades amb el mon del vi i la DO Tarragona s’inicien amb el Taller de pintura amb vi a càrrec de Marta Arañó i que es farà el dimecres 7 de desembre a les 18 h. S’adreça  a infants de 4 a 8 anys que aprendran també com s’obté el vi. Per assistir-hi caldrà inscriure’s prèviament a la biblioteca.

Dimecres 14 de desembre a les 19 h a Els oficis del vi tindrà lloc el diàleg entre persones vinculades amb el món del vi. Intervindran l’enòloga Sara Pérez, guanyadora del Premi Verema al Personatge del Vi 2014, i Noemí Poquet, enòloga del celler Molí de Rué de Vinebre, amb la col·laboració de la DO Tarragona.

Divendres 16 de desembre a les 19 h, hi haurà una lectura en veu alta del relat de Roald Dahl, El tast (La Cata) i brindarem amb un vi de la DO Tarragona. El relat, on sis persones a taula formen part d’un repte a descobrir, forma part també del cicle embaDAHLits que ha estat l’eix de les activitats d’enguany per a commemorar el naixement de l’escriptor Roald Dahl.

Tancarà el cicle, dilluns 19 de desembre a les 19 h, la xerrada Què bevem els dies de festa? a càrrec de l’enòloga Pepa Menchón amb la possibilitat de tastar vins de la DO Tarragona. L’activitat també està inclosa al programa de la 2a Biennal d’Art Gastronòmic i Contemporani de Cambrils i compta amb la col·laboració de la DO Tarragona, el Museu d’Història de Cambrils i l’Antena del Coneixement del Campus Extens de la URV a Cambrils.

A més de les recomanacions de lectura i de cinema relacionades amb el vi a través del Pinterest, del Bloc, del Facebook, del Twitter de la biblioteca i la nova guia de novetats.