• Serveis associats: Biblioteca

LA CIUTAT. 16/01/2024

La Biblioteca Josep Salceda i Castells de Cambrils comença l’any amb l’Hora del conte i presentació del llibre “Famílies” de Cristina Pallàs el proper dijous 18 de gener a les 18 hores. Després de la presentació, que comptarà amb la presència de l’autora, es farà una activitat per a nens i nenes d’entre 6 i 8 anys.

El llibre, il·lustrat per Paula Vidal, pretén sensibilitzar sobre la diversitat de famílies i transmetre als infants els valors de respecte i tolerància per deixar d’estigmatitzar i emetre judicis. L’objectiu de l’autora és dotar la paraula família d’un nou significat més obert i gran on tothom tingui cabuda i que no estigui condicionat als estereotips que s’han transmès fins ara.

Aquest mes de gener també visitarà la biblioteca l’escriptora reusenca Maria Lluïsa Amorós, que el 30 de gener participarà en una sessió oberta del Club de Lectura Adult per comentar la seva novel·la Confidències vora el Tàmesi.

D’altra banda, el Club de Lectura Infantil es trobarà el 26 de gener per parlar de la novel·la “El nou” de David Almond”. A més, tots els dimarts hi ha les sessions de lectura Lecxit amb la col·laboració de la Fundació Bofill. Les inscripcions als clubs de letura o al projecte Lecxit es poden fer al mateix equipament o al correu electrònic bib@cambrils.cat.

PROGRAMA DE GENER 

LECXIT 

Tots els dimarts, a les 17:30 h, a la Biblioteca, LECXIT: sessions de lectura per a l’èxit educatiu. En col·laboració amb la Fundació Bofill.

Inscripcions: bib@cambrils.cat

HORA DEL CONTE: FAMÍLIES 

Dijous 18 de gener, a les 18 h, a la Biblioteca, Famílies, Hora del conte i presentació del llibre de Cristina Pallàs, amb presència de l’autora. A continuació es farà una activitat.

Per a nens i nenes d’entre 6 i 8 anys.

CLUB DE LECTURA INFANTIL 

Divendres 26 de gener, a les 18 h, a la Biblioteca, Club de lectura infantil amb Rosana Andreu. Per a nens i nenes de 5è i 6è de primària. (EL NOU DE DAVID ALMOND).

Inscripcions: bib@cambrils.cat

CLUB DE LECTURA ADULT 

Dimarts 30 de gener, a les 19 h, a la Biblioteca, Club lectura adult. Es comentarà el llibre Confidències vora el Tàmesi, de M. Lluïsa Amorós, amb presència de l’autora.

Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Institució de les Lletres Catalanes.