• Serveis associats: Biblioteca

RÀDIO CAMBRILS, 02/02/2024

La Biblioteca Josep Salceda i Castells de Cambrils ha programat aquest mes de febrer una Hora el conte i taller de maquillatge amb la Pallassa Priska, una sessió de contes en anglès i una tertúlia amb l’escriptor Jesús Maria Tibau del Club de Lectura Adult. Per participar a les activitats cal fer inscripció prèvia al correu electrònic bib@cambrils.cat excepte en el cas de la tertúlia literària.

Com és habitual, també es portaran a terme les sessions de lectura de Lecxit tots els dimarts, el Club de Lectura per practicar el català Parlem de Llibres tots els dijous, i la trobada mensual per comentar llibres del Club de Lectura en família (el 9 de febrer) i el Club de Lectura Infantil (el 23 de febrer). La bibliotecària Eva Ferré ha comentat a l’espai de la Biblioteca del ‘Món de Cambrils’ que són dues activitats que solen tenir èxit.

La programació engegarà el 6 de febrer a les 17:30 hores amb un conte teatralitzat de la Pallassa Priska a càrrec d’Eva González. L’activitat, adreçada a infants a partir de 4 anys, s’acompanya d’il·lustracions gegants i reals dels diferents protagonistes del conte i inclou un taller de maquillatge. Qui ho desitgi encara es pot inscriure.

Per altra banda, el dijous 15 de febrer a les 17:30 hores la biblioteca recupera les sessions de contes en anglès Storytelling. En aquest cas, les estudiants de doble grau d’Infantil i Primària de la URV Paula Ferrando, Abril Folch, Mercè Gaya i Maria Vilella proposaran una activitat en anglès a partir del llibre Magic train ride pensada per a infants de 6 a 8 anys.

Finalment, el 27 de febrer a les 19 hores l’escriptor Jesús Maria Tibau comentarà la seva novel·la 'El nostre pitjor enemic' en una trobada oberta del Club de Lectura Adult, amb el suport del Campus Extens de la Universitat Rovira i Virgili.