Cada mes es proposarà un títol, alternant entre novel·la d’adults i juvenil. Des de l’11 de març i fins l’11 d’abril es pot comentar Contra el viento del norte, de Daniel Glattauer, i la següent lectura serà Serena, de Dolors Garcia Cornellà

  • Categoritzat com: Cultura i Festes
  • Serveis associats: Biblioteca

A partir d’aquest mes de març la biblioteca posa en marxa una nova proposta de lectura: el club virtual. Aquesta iniciativa parteix de l’oferta del Servei de biblioteques de la Generalitat de Catalunya, que ha posat a disposició de diverses biblioteques una plataforma per a crear grups de lectura i compartir experiències a través de les xarxes socials.

Read Groups permet conèixer el calendari de lectures que proposa la biblioteca, accedir a informació vinculada amb la lectura i emetre opinions i comentaris. Com que és un servei web els usuaris poden connectar-se en línia al xat per a participar en aquests debats en temps real, aportant les seves impressions, dubtes i comentaris.

Read Groups és una oferta que s’afegeix a la resta de clubs de lectura de la Biblioteca: infantil, juvenil, d’adults i de lectura fàcil, i permet que s’hi incorporin lectors des de qualsevol lloc. Es pot accedir al Club Virtual de la Biblioteca des d’aquesta adreça: http://www.readgroups.com/clubs/18.

Cada mes es proposarà un títol, alternant entre novel·la d’adults i juvenil. Des de l’11 de març i fins l’11 d’abril es pot comentar Contra el viento del norte, de Daniel Glattauer, i la següent lectura serà Serena, de Dolors Garcia Cornellà.