Les bases per a participar al concurs es poden consultar a la biblioteca municipal i al seu web. També s’hi podrà recollir la plantilla de participació i fer l’entrega dels treballs.

  • Categoritzat com: Cultura i Festes
  • Serveis associats: Biblioteca

Un any més la biblioteca col·labora amb el concurs de punts de llibre de l’Associació de Veïns del Barri de l’Estació. Els infants i joves que vulguin participar en el concurs poden recollir la plantilla de participació o portar els seus treballs a la biblioteca municipal fins al dia 1 de desembre. Aquest any serà la 6è edició del concurs de punts de llibre i com en les anteriors edicions la temàtica gira al voltant de les Festes del Barri.

El concurs s’ha distribuït en tres categories, les infantils de 3 a 6 anys i de 7 a 11 anys, i la juvenil, de 12 a 15 anys. Les bases es poden consultar directament a la biblioteca o al  web: http://www.cambrils.cat/biblioteca/la-biblioteca/activitats-pla-de-lectura/concurs-de-punts-de-llibre.

L’entrega de premis es realitzarà dissabte 15 de desembre a les 12 hores a la biblioteca municipal on es podran veure també tots els treballs presentats.