Foto de Enrique Arce Peñacoba.
Correu electrònic
earce@cambrils.cat
Xarxes Socials
Facebook

Regidor de govern

Càrrecs

  • Regidor de Mobilitat, Seguretat Ciutadana i Ajuts Europeus
  • Regidor del barri: "Barri del Molí de la Torre "

Biografia

Vaig néixer el 1970, visc a Cambrils per amor des del 2002, on al costat de l'Eva hem format una família juntament amb els nostres fills Claudia i Jordi. Treballo a l'empresa dedicada a la innovació tecnològica en el sector audiovisual i xarxes de telecomunicacions que vaig fundar el 1994 a Euskadi i que des del 2010 té la seu fiscal a Cambrils.

Tinc pensament arborescent, cosa que em permet afrontar els diferents problemes des d'òptiques molt diferents, m'apassiona l'optimització de processos i la millora contínua recolzada en el desenvolupament tecnològic i la ciència en qualsevol camp.

Des del 2013 estic força vinculat amb el dia a dia de Cambrils des de les xarxes socials gestionant el grup Cambrils a Positiu, que amb més de 800 contribucions d'usuaris i més de 50.000 visites setmanals, s'ha convertit amb els anys en el Big Data de les preocupacions reals dels cambrilencs.

Des del 2015 estic vinculat al teixit associatiu empresarial de Cambrils, sent membre de la Unió de Botiguers de Cambrils, on vaig exercir de president des del 2016 al 2019, i la FECAM, on exerceixo de vicepresident i representant al Consell Rector del Patronat de Turisme.

Retribucions anuals: 31.826,25 €

Retribucions mensuals: 2.273,30 €