Foto de Oliver Klein Bosquet.
Correu electrònic
oklein@cambrils.cat
Xarxes Socials
Twitter Instagram Linkedin

Biografia

Vaig néixer a Miravet, el 28 d’abril de 1976. Estic casat i soc pare de tres fills.

Doctor en Ciència Política, especialista en Relacions Internacionals per la Universitat de Barcelona (UB), Estudis Cubans per la Universitat de La Habana i Dret Comunitari Europeu per la Universitat del Sarre a Alemanya, a més de Màster Oficial en Dret Ambiental per la Universitat Rovira i Virgili (URV). Vaig ser becat per la Càtedra Unesco de Drets Humans de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) per realitzar Estudis de Cultura de Pau i també per La Caixa per ampliar estudis a l'estranger, en concret a Saarbrücken (Alemanya).

Soc professor de Ciència Política a la Universitat Rovira i Virgili, tasca que he compaginat sempre amb l’activitat municipal. Abans vaig treballar al Ministeri Alemany de Cooperació Internacional, Institut Internacional de Governabilitat (IIOGV), IdeaBorn Consulting i a l’Observatori DESC de Drets Humans.

També he estat professor convidat a les Universitats de Barcelona, Pompeu Fabra, Autònoma de Barcelona, Lleida, Girona, Salamanca, Ortodoxa de Iasi (Romania), Autònoma de Tiaxcava (Mèxic) i CentreAmericana de Managua (Nicaragua), entre d’altres.

He estat sempre  molt vinculat al món de la cooperació al desenvolupament participant en projectes a la República Dominicana, Nicaragua, Chiapas, Equador, Brasil i Marroc.

Des del 2011 fins al 2021 he estat regidor i Portaveu del Grup Municipal del Nou Moviment Ciutadà per Cambrils (NMC). Vaig tenir l'immens honor de ser l’Alcalde de Cambrils des del 2021 fins al 2023. Actualment soc portaveu del NMC al Consell Comarcal del Baix Camp i a l’Ajuntament de Cambrils.

Retribucions anuals: 12.269,25 €

Retribucions mensuals: 876,37 €