Foto de Mar España Gil.
Correu electrònic
mespana@cambrils.cat

Biografia

Vaig néixer a Barcelona el 13 de gener del 1973. Vaig viure a Esplugues del Llobregat fins al 2001 quan em vaig traslladar a El Vendrell. Al 2011 em vaig casar amb un cambrilenc i actualment visc al barri de Cambrils Badia.

Estretament vinculada al món educatiu i associatiu com a monitora d’esplai des de molt jove, vaig decidir dedicar-m’hi professionalment estudiant la Llicenciatura de Pedagogia a la Universitat de Barcelona (UB). També soc diplomada en Ciències Empresarials per la Universitat Oberta de  Catalunya (UOC), on em vaig especialitzar en Gestió de Recursos Humans.

Sempre he treballat a l’àmbit de les polítiques públiques, primerament com a orientadora juvenil als instituts de secundària i al Punt d’Informació Juvenil (PIJ) de l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat.

Posteriorment vaig exercir d’orientadora laboral a l’Ajuntament de El Vendrell. També he treballat als departaments d’administració i RRHH de dues empreses dedicades al sector logístic i industrial. Actualment treballo com a orientadora i docent en una empresa de formació ocupacional dirigint programes per a joves tant del SOC com de la Garantía Juvenil així com de la Cambra de Comerç de Reus.

Soc membre del Nou Moviment Ciutadà des del 2018 i regidora de l’Ajuntament de Cambrils des del 2023.