Foto de Enric Daza Micol.
Correu electrònic
edaza@cambrils.cat
Xarxes Socials
Twitter

Regidor de govern

Càrrecs

  • 2a Tinença d'Alcaldia
  • Regidor d'Urbanisme, Obra Pública i Activitats
  • Regidor del barri: "Barris de Ponent"

Biografia

Nascut a Cambrils l’1 de juny de 1977. Va passar la seva infantesa al Barri de l’Eixample Platja, actualment resideix al Barri del Molí de la Torre, essent el pare de tres fills.

Va estudiar el Batxiller d’Hosteleria a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils, i de jove va restar molt vinculat a la Parròquia de Sant Pere, així com al Club de Bàsquet Cambrils i al Futbol Club Cambrils.

Empresari independent, es dedica a l’activitat dels mercats de venda no sedentària, a la vegada que ha disposat de diferents punts de venda a Cambrils i Tarragona, i també compta amb la venda online en el sector del tèxtil sota la marca de “Dazza Moda”.

A partir de l’any 2012 s’endinsà en el terreny del món immobiliari i a partir del 2014 creà una nova empresa de lloguers turístics  que porta per nom “Can Lluís i Pepita” que dona serveis a Cambrils i a la Vall d’Aran.

Membre de la Junta Directiva de la Unió de Botiguers de Cambrils (UBC) i membre de la Federació d’Empresaris de Cambrils (FECAM), ha estat president del Nou Moviment Ciutadà per Cambrils (NMC) des del 2015 i en les darreres eleccions municipals del 2019 va ser escollit regidor per la mateixa formació essent avui dia el responsable de les Àrees d’Urbanisme, Obra Pública i Activitats.

Com a aficions li agrada tocar el piano, des que en va estudiar al Centre de Lectura de Reus, i tots els esports en general, molt especialment l’esquí i tots els relacionats amb el mar.

Retribucions anuals: 42.435 €

Retribucions mensuals: 3.031 €