Foto de Neus Càrdenas Morell.
Correu electrònic
ncardenas@cambrils.cat
Xarxes Socials
Twitter Instagram Linkedin

Regidor de govern

Càrrecs

  • Regidora de Promoció Econòmica, Govern Obert i Participació Ciutadana
  • Regidor del barri: "Barri de Vilafortuny"

Biografia

Vaig néixer a Vila-seca al 1971. Em sento cambrilenca d’adopció, visc al barri de Vilafortuny des de 2004. Casada i mare d’un fill.
Sobre la meva formació acadèmica, sóc llicenciada en Ciències del Treball per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i Diplomada en Treball Social a l’escola Universitària Sant Fructuós de Tarragona. Destacar com a formació complementària el Màster en rehabilitació psicosocial en salut mental, Postgrau en atenció primària en els serveis socials i Postgrau en coneixement i atenció l'endarreriment mental tots a la Universitat Autònoma de Barcelona.

A nivell professional, treballadora social a Villablanca Serveis Assistencials, del Grup Pere Mata des de l’any 2000 i des del 2018 sóc responsable d’acció social, corporativa i relacions externes. Des del 2004, faig de professora associada al Grau de Treball Social de la Universitat Rovira i Virgili (URV).

Des de 2015 sóc sòcia activa de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC). Al 2018 vinculada primer com a vocal de la Junta de l’Assemblea territorial de Cambrils i entre el període 2019-2021 vaig ser coordinadora.

Retribucions anuals: 31.826,25 €

Retribucions mensuals: 2.273,30 €