Foto de Aleix Rom Queral.
Correu electrònic
arom@cambrils.cat
Xarxes Socials
Twitter Linkedin

Regidor de govern

Càrrecs

  • 5a Tinença d'Alcaldia
  • Regidor d'Hisenda, Compres i Contractació
  • Regidor del barri: "Barri del port"

Biografia

Nascut a Cambrils el 20 de gener de 1992, ha viscut gran part de la seva vida a Vilafortuny. Actualment resideix a l’Eixample Vila, havent viscut uns anys primer al barri del Port i després a l’Horta de Santa Maria.

Va estudiar el Batxillerat a l’Institut Cambrils i posteriorment va marxar per graduar-se en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona i va finalitzar els seus estudis a la Universitat Rovira i Virgili obtenint el Màster universitari en Formació del Professorat d’ESO i Batxillerat, FP i Ensenyaments d’Idiomes.

Ha estat vinculat a diferents associacions del municipi, destacant l’Agrupament Escolta i Guia Gent de Mar de Cambrils, en què va ocupar diverses responsabilitats. Actualment és soci federat del Vent d’Estrop, Vogadors de Cambrils i del Centre Excursionista de Cambrils.

Des del 2015 és militant d’Esquerra Republicana i és una de les noves incorporacions al Ple Municipal aquest mandat 2023-2027.

Actualment compagina les responsabilitats a l’Ajuntament de Cambrils amb el càrrec de Representant Territorial de l’Esport a Tarragona, que ocupa des de l’abril de 2023.

Retribucions anuals: 23.850€

Retribucions mensuals: 1.703,57 €