Publicada al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona -BOPT- en data 27 d'octubre de 2022, les bases i la convocatòria d'ofertes de transmissió d'autoritzacions per exercir activitats comercials en el mercat de venda no sedentària de Cambrils.

El 27 d'octubre de 2022 s'ha publicat al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona (BOPT) les bases i convocatòria d'ofertes de transmissió de 10  parades del mercat ambulant de Cambrils.

El termini de presentació d'instàncies és de 20 dies naturals. El termini comença el dia 28 d'octubre i finalitza el dimecres  16 de novembre (ambdós inclosos).

La sol·licitud  per participar en l'oferta de transmissió es podrà presentar per mitjans electrònics a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de Cambrils: https://tramits.cambrils.cat/OAC/CdT.jsp?tramit.

Si teniu dubtes en quan a la tramitació electrònica podeu trucar al servei: 977 794 557, el qual us ajudarà en la tramitació.


També es podrà presentar presencialment amb cita prèvia a l'OAC però només si sou persona física ja que les persones jurídiques estan obligades a fer-ho electrònicament. Podeu demanar cita amb l'OAC de Cambrils a través del gestor de cita prèvia Cita prèvia (gestorn.com) o bé trucant al telèfon 977 794 579.

Des de Promoció Econòmica aconsellem als/les  interessats / des la presentació de la sol·licitud de forma telemàtica. Us estalviareu cues i demores. Els interessats que vulguin fer-ho de manera presencial s'aconsella no demorin la presentació de la instància pel tema de la concertació de la cita amb l'OAC i la disponibilitat horària de l'agenda.

Qualsevol dubte sobre les condicions de les transmissions de les parades del Mercat Ambulant, poseu-vos en contacte amb el Departament de Promoció Econòmica, al 977 794579, extensió 3906.