El següent apartat vol donar resposta als dubtes dels ciutadans vers l'esport del municipi i les afectacions pel coronavirus. Per qualsevol altre dubte podeu contactar via correu electrònic a esp@cambrils.org

 • Serveis associats: Cambrils Esport

NOTA INFORMATIVA EN RELACIÓ AL CORONAVIRUS

Ajuntament de Cambrils - Esports Respon-

Davant la situació actual de l’epidèmia del coronavirus i la seva evolució, seguint les indicacions de la Resolució SLT/704/2020, de l’11 de març, el comitè de coordinació municipal del coronavirus el qual va acordar diferents mesures que afecten al ciutadà.

Aquí intentarem resoldre els dubtes dels ciutadans vers l’esport muncipal.

 1. Fins quan durarà el tancament de les instal·lacions esportives municipals? És temporal, del 13 al 27 de març, ambdós inclosos.
 2. Sóc usuari/abonat a les instal·lacions, puc venir a fer activitats? No. Una de les mesures de prevenció ha estat el tancament total de les instal·lacions esportives municipals fins el 27 de març. Aquest tancament afecta a totes les activitats que fem al palau d’esports: cursets de natació, activitats gent gran, gimnàs, sales activitats dirigides i qualsevol organitzada pel departament d’esports.
 3. Els meus fills/es formen part d’un club esportiu, poden entrenar i competir? No. Per un costat les instal·lacions esportives municipals resten tancades i per l’altre els clubs/entitats han suspès qualsevol activitat esportiva al municipi, a més, totes les federacions esportives han anul·lat les competicions oficials fins el 27 de març.
 4. Puc practicar esport al carrer? No. Actualment s'ha decretat l'estat d'alarma, en aquest cas sol cal sortir de casa per motius laborals, compra d'aliments, farmàcia i altres.
 5. Com poden fer esport els nens/es? Podeu fer activitats de psicomotricitat i altres a casa, cal que hi poseu imaginació, proposeu als vostres fills/es jocs esportius. S’han de rentar les mans correctament i sovint. No compartir joguines, patinets i altres pertinences personals.
  1. Els parcs infantils i de salut es troben TANCATS, restant prohibit l’accés dels infants als mateixos.
  2. Cinemes, restaurants i zones recreatives, es recomana el TANCAMENT de tots els establiments públics del municipi.
  3. Eviteu el contacte amb persones grans, amb patologies cròniques o amb immunosupressió congènita o adquirida.
  4. No es recomana anar a casa d’altres amics i amigues.
 6. He de renovar el meu abonament, puc venir al palau d’esports? No. Podeu tramitar la vostra alta/baixa/renovació a través dels següents canals:
  1. Per correu electrònic: esp@cambrils.org
 7. Els meus fills/es formen part de l’escola de natació, l’activitat de piscina continua? No, una de les mesures de prevenció ha estat el tancament total de les instal·lacions esportives municipals fins el 27 de març.
 8. Del 16 al 21 de març hi ha el període de renovacions per activitats del 3r trimestre, puc fer-ho en aquestes dates? Sí, es reservarà la plaça sense fer el pagament, el qual es durà a terme quan finalitzi el període de tancament. Podeu tramitar la vostra renovació a través dels següents canals:
  1. Per correu electrònic: esp@cambrils.org
 9. Del 25 al 30 de març hi ha el període de noves altes per activitats del 3r trimestre, puc fer-ho en aquestes dates? Sí, es reservarà la plaça sense fer el pagament, el qual es durà a terme quan finalitzi el període de tancament. Podeu tramitar la vostra alta a través dels següents canals:
  1. Per correu electrònic: esp@cambrils.org
 10. Tinc un abonament/curs de natació/activitat que no podré utilitzar, hem retornaran els diners? Actualment no podem respondre aquesta pregunta, ja que es tracta d’un període temporal, excepcional i sense precedents. Un cop finalitzi el període de restriccions, procedirem seguint les indicacions de l’Ajuntament de Cambrils.
 11. Sóc membre d’una entitat esportiva del municipi, ens atendrà el departament d’esports? . Continuem treballant per l’esport del municipi, cal que contacteu amb nosaltres com sempre.

Aquestes mesures són susceptibles de revisió en coherència amb la situació epidemiològica de cada moment, responen a l'objectiu d'afectar i reduir al màxim els moviments i les concentracions de la ciutadania en la seva vida quotidiana, i se centren en la protecció general de la població i, en especial, dels grups socials més vulnerables.

Per totes aquelles consultes que puguin sorgir a nivell esportiu, posem a disposició diferents canals de contacte:

 1. Per correu electrònic: esp@cambrils.org

A tot això, volem agrair a la ciutadania i al sector esportiu la comprensió, la responsabilitat social i la col·laboració que està demostrant davant el compliment d’aquestes mesures.