L’entitat ha organitzat tres tallers sobre relacions familiars al Centre Cristià ABC de Cambrils els dies 8, 9 i 10 d’agost

  • Categoritzat com: Comunicació

La regidora de Benestar, Drets Socials i Salut de l’Ajuntament de Cambrils, Hélène Arcelin, ha rebut aquest matí diversos representants de l’associació Family Bridges (Llaços de Família), que ha organitzat tres taller sobre relacions familiars els dies 8, 9 i 10 d’agost al Centre Cristià ABC de Cambrils (Jaume Balmes, 12).

La regidora ha explicat que l’Ajuntament de Cambrils vol promoure la visibilitat de les diferents comunitats religioses que conviuen a la ciutat. “la convivència en la diversitat és un valor que hem de fer valdre com un aspecte positiu del nostre caràcter”, ha afirmat Arcelin. “És missió de l’ajuntament garantir la llibertat, el respecte i la no discriminació per qualsevol causa, també per  l’afer religiós”, ha conclòs.

Family Bridges és una organització compromesa amb la transformació de les comunitats mitjançant la prestació de serveis i formació que capacita a les famílies, parelles i individus per a preparar-se, construir, restaurar i mantenir relacions saludables al mateix temps que inclou valors culturals i espirituals de la fe cristiana.

El Centre Cristià ABC és una església evangèlica, de tradició baptista. La seva comunitat està al servei de tothom amb un èmfasi cap a la família. Mitjançant la seva associació Família i Infància Digna ofereix serveis de suport social, assessorament familiar i gestió de recursos. El centre també organitza xerrades, concerts, festivals infantils, escola de mares i pares, i una varietat d’activitats, com ara la producció dels programes de Llum Ràdio.

El programa de tallers que comença avui, transversal i obert a totes les esglésies i comunitats, està dirigit a qualsevol persona que vulgui ajudar a altres persones, especialment en l’àmbit de la família. Els tallers seran impartits pels membres de Family Bridges que avui han visitat l’Ajuntament de Cambrils, que treballen a Chicago amb la comunitat llatina: Barbara Linek (Màster en Lideratge Organitzacional i experta en educació comunitària), Alicia La Hoz (psicòloga clínica), Maria Santos Arellano-Buchanan (Màster en Treball Social Clínic), David Buchanan (metge de família) Arturo La Hoz (educador i formador) i Fernando Campillo (pastor, escriptor i assessor familiar).

Programa del curs

Dijous, 8 d’agost
18:30 - 21:00 h.
Introducció al curs
Alicia La Hoz i María Buchanan
Enseñando dinámicamente
Barbara Linek

Divendres, 9 d’agost
18:30 - 21:00 h.
Romance Perpetuo
Alicia i Arturo La Hoz

Dissabte, 10 d’agost
10:00 - 13:00 h.
Padres con propósito
María y David Buchanan
19:00 h.
Inauguració del Instituto Avance – España
Conferència:
“Cómo manejar el conflicto, el estrés y el enojo en las relaciones familiares”
Alicia La Hoz