La tradicional SETMANA DELS ARTISTES de la Llar d’Infants Municipal Maria Dolors Medina consisteix en la presentació de l’obra d’un artista Cambrilenc als infants de 2 a 3 anys que posteriorment visita el centre educatiu i ofereix una proposta d’art relacionada amb la seva especialitat als infants que vulguin participar-hi. Aquest mes de maig de 2022, després de tres cursos, la Llar d’Infants ha tornat a emprendre aquest projecte que forma part de la seva essència.

  • Categoritzat com: Educació
  • Serveis associats: Ingesol EPEL

La protagonista que ha omplert de llum i color la Llar d’Infants ha estat la Gemma Felip, pintora cambrilenca que treballa l’acrílic en gran format sobre materials recuperats, com per exemple, fustes velles que troba prop del mar o teixits que reviu amb il·lustracions plenes de llum. També treballa amb aquarel·les i fa creacions personalitzades.

Els infants de les estances de Castellers i Gegants van gaudir d’un matí al nou Jardí de l’art de l’escola elaborant les seves pròpies creacions acompanyats d’aquesta gran pintora que els va ensenyar la màgia de barrejar colors.  Entre tots van participar en la creació d’un quadre que la Gemma Felip ha regalat al centre educatiu i que ara forma part de la llar d’infants.

La Gemma Felip pinta des de ben petita, als 20 anys va entrar a l’Escola d’Arts i Oficis on va perfeccionar la seva tècnica i als 50 va començar a pintar professionalment. Avui en dia es reconeguda internacionalment i els seus quadres es venen arreu del món, els principals amants del seu art es situen al País Basc, França i Alemanya. A Cambrils tenim la sort de comptar amb el seu taller on ofereix activitats per gent gran i infants.

31 de maig de 2022
Marina Monté Rubio