L’actuació de les orquestres de corda i els grups de guitarra tindrà lloc a la parròquia de Santa Maria el dijous 21 de juny a les 18:30 hores. Els cors de l’escola oferiran una mostra del seu repertori a la parròquia de Sant Pere avui dijous14 de juny a les 18 hores.

  • Categoritzat com: Comunicació Educació

Les orquestres de corda i els grups de vent de l’Escola Municipal de Música de Cambrils (EMMC) oferiran un concert a la parròquia de Santa Maria el proper dijous dia 21 de juny a les 18:30 hores amb motiu de la celebració del Dia de la Música.

Els primers en actuar serà l’alumnat de l’orquestra Oca, sota la direcció del professor Albert Carbonell. A continuació, serà el torn de les orquestres Orca i Kadenza, dirigits pels professors Albert Carbonell i Enric Prats. L’actuació de les orquestres finalitzarà amb el grup de violoncels i contrabaixos dirigit pel professor Enric Prats. Posteriorment, actuaran els alumnes dels grups infantil i juvenil de guitarres a càrrec de M. José Bolart i Miguel Javaloy.

Després del concert dins del temple, l’espectacle es traslladarà a la plaça de l’Església, on els grups de vent interpretaran interpretaran diferents peces musicals, sota la direcció dels professors Dídac Arcas i Carles Herruz. En acabar, l’alumnat participant recorrerà en cercavila els carrers fins arribar a l’Escola de Música.

D’altra banda, els cors de l’EMMC oferiran un concert avui dijous 14 de juny a les 18 hores a la parròquia de Sant Pere per mostrar a les famílies el repertori treballat al llarg del curs acadèmic. L’actuació anirà a càrrec del Cor Petits Cantors, dirigit per M. del Mar González, i els Cors Kdaly, Vivace i Adagio, dirigits per Reyes Gil, i el pianista acompanyant Andres Moya.