El Club Nàutic Cambrils acull el Campionat d’Espanya d’Optimist del 28 de març a l’1 d’abril. L’esdeveniment comptarà amb la participació de 150 regatistes de 12 comunitats autònomes.

  • Categoritzat com: Comunicació

El Club Nàutic de Cambrils acollirà el “Campionat d’Espanya d’Optimist, Gran Premio Fruites Font” del 28 de març a l’1 d’abril. L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; el regidor d’Esports, Josep Maria Vallès; el President del Club Nàutic, Ramon Vallverdú i la representant de la Federació Catalana de Vela, han presentat avui l’esdeveniment, que comptarà amb la participació de 150 regatistes de 12 comunitats autònomes, a més de 25 entrenadors i 42 persones d’organització.

La regata reunirà a Cambrils l’elit de la vela infantil d’arreu d’Espanya: noies i noies d’entre 11 i 15 anys que competiran per endur-se el preuat trofeu de Campions d’Espanya. Del Club Nàutic hi participaran els regatistes Joan Fargas i Zsombor Denes.

El campionat s’inaugurarà el dimecres 28 de març a les 19:15 hores amb una presentació que tindrà lloc al llarg del Passeig Marítim de Cambrils, que inclourà una desfilada dels regatistes i la foto oficial de totes les comunitats autònomes participants.

El dijous 29 començaran les primeres proves, que s’aniran succeint divendres, dissabte i diumenge. Finalment, diumenge a la tarda se celebrarà el lliurament de premis.

L’esdeveniment és possible, en part, gràcies als seus patrocinadors (Fruites Font i Tarracomòbil) i col·laboradors (Hotel Estival El Dorado, Panishop i Decathlon), a més de la Diputació de Tarragona, Ports de la Generalitat i l’Ajuntament de Cambrils.

El Campionat d’Espanya d’Optimist portarà a Cambrils un total de 800 persones durant cinc dies i se suma a als nombrosos esdeveniments esportius que es porten a terme a Cambrils durant la Setmana Santa i converteixen el municipi en un referent del turisme esportiu. Del 24 al 31 de març es disputarà el Mundialito de futbol base; del 24 al 28 de març el torneig del TGN Bàsquet; del 29 de març a l’1 d’abril la I Iberica Dancesport de balls esportius, i del 30 de març a l’1 d’abril el Futbol Costa Daurada Cup.