Els nous horaris d’estiu entren avui en funcionament amb un increment d’horaris i recorregut per adaptar el servei a les necessitats. En els darrers cinc anys s’han triplicat el nombre d’usuaris del bus urbà.

  • Categoritzat com: Comunicació Transport i Mobilitat (Aparcam)

Les dues línies de l’autobús urbà de Cambrils també donaran servei els dissabtes. Aquesta és la principal novetat del nou horari d’estiu, que ha entrat en funcionament avui dilluns, 26 de juny, i que s’allargarà fins el proper 9 de setembre.  D’aquesta manera s’ofereix cobertura a una demanda de mobilitat que fins ara no tenia servei de transport públic i es dóna resposta a la petició reiterada dels usuaris de recuperar el servei dels dissabtes, que havia quedat aturat des de l’any 2011.

Des d'avui també s’han modificat els horaris i part del recorregut del bus urbà per tal d’oferir un servei adaptat el màxim possible a les necessitats del període estival.

Per una banda, respecte a l’any passat, aquest 2017 s’incrementarà el servei en dues expedicions per cada línia, per tal de cobrir més amplitud horària i possibilitar els desplaçaments per motius laborals, comercials, per equipaments i serveis.

Per l’altra, la línia L2 Ponent, com en la temporada estival anterior, ha modificat el seu itinerari. Les parades Paul Cezanne i El Dorado es traslladen a Auguste Renoir i Vitòria respectivament, i s’activen les parades Doppler i Auguste Renoir Platja.

Aquests nous horaris i recorreguts, que es poden descarregar des del web de l’Ajuntament, es posen en marxa des de la Regidoria de Mobilitat amb la voluntat de promocionar el transport públic per afavorir els desplaçament dels veïns i veïnes del municipi, per guanyar en temps i comoditats. Cal destacar que en els darrers cinc anys s’ha triplicat el nombre d’usuaris del bus urbà.

Targeta T-BUS per als residents

La targeta T-BUS per a residents permet fer tants viatges com es vulgui amb els autobusos urbans fins a finals d’any. Es pot obtenir a l’Ajuntament a l’OAC i té un cost de 10 euros anuals.