El servei recupera els itineraris que es realitzaven abans de les obres del pont de l’antiga N-340

  • Categoritzat com: Comunicació Transport i Mobilitat (Aparcam)

L’autobús urbà de Cambrils ja ha iniciat el servei de la temporada d’hivern. Ahir van entrar en funcionament els nous horaris i recorreguts, que es poden descarregar des d’aquest enllaç o recollir als punts habituals (Ajuntament i equipaments municipals, Patronat de Turisme, parades urbanes i als mateixos autobusos). Amb l’inici del nou curs, es recuperen els itineraris que es realitzaven amb anterioritat a les obres del pont de l’antiga carretera N-340.

El servei de transport públic urbà de Cambrils compta amb dues línies que enllacen els barris amb els punts generadors de més mobilitat. La línia 1 (Llevant) circula del centre cap els barris de Molí de la Torre, Vilafortuny, fins a Mas de Clariana. La línia 2 (Ponent) circula del centre de la població cap a Nou Cambrils, la Llosa, la Dorada i fins a Cambrils Mediterrani. Les dues línies ofereixen servei de dilluns a dissabte (excepte festius).

Targeta T-BUS per als residents

La targeta de Cambrils T-BUS per a residents permet fer tants viatges com es vulgui amb els autobusos urbans fins a finals d’any. Es pot obtenir a l’Ajuntament a l’OAC i té un cost de 10 euros anuals.