El recorregut ambientat en mítiques pel·lícules es podrà visitar avui divendres de 18 a 22 hores. Els actors i actrius seran els i les joves de 4t d’ESO, maquillats i disfressats per a l’ocasió. Els diners recaptats es destinaran íntegrament al seu viatge de fi de curs.

  • Categoritzat com: Comunicació Joventut

L’alumnat de 4t d’ESO de l’Institut  Mar de la Frau muntarà avui divendres, 27 d’octubre, el Passatge del Terror a l’Ateneu Juvenil de Cambrils amb motiu de la celebració de Halloween. Entre les 18 i les 22 hores, per un preu de dos euros, els visitants podran gaudir d’un recorregut ambientat que escenifica mítiques pel·lícules de terror, com la famosa “IT” o “El Resplandor”. Els protagonistes seran els mateixos alumnes, maquillats i disfressats per l’ocasió.

A més del passatge del terror, els i les joves, amb l’ajuda dels pares i mares de l’AMPA, realitzaran venda de begudes, crispetes, pastissos i altres productes per tal d’amenitzar l’estona, passar la tarda i recaptar fons. Els diners recaptats  seran destinats íntegrament al seu viatge de fi de l’ESO.

Aquest és el 3r any que Joventut Cambrils acull aquesta iniciativa per part d’alumnes de 4rt de Mar de la Frau. El Departament de Joventut ofereix un acompanyament als joves en l’organització d’aquesta activitat, que està íntegrament organitzada pels propis alumnes. La regidoria dóna suport a iniciatives com aquesta i fa una crida a altres alumnes d’instituts a portar-les a terme. En aquest cas, la iniciativa contribueix a ajudar a les famílies en la part econòmica i per tant a coresponsabilitzar-se i cofinançar una activitat d’interès propi a través de la organització d’una activitat que els agrada i els porta a treballar en grup.