El web del municipi ha aconseguit una puntuació del 90,38% amb la validació de 47 dels 52 indicadors avaluats

  • Categoritzat com: Comunicació

L’Ajuntament de Cambrils ha aconseguit, per quart any consecutiu, el Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local amb una puntuació del 92,3% i amb la validació de 47 dels 52 indicadors avaluats. Els resultats es poden consultar en aquest enllaç.

El segell és una certificació que atorgada la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) per fer un reconeixement a les bones pràctiques que es posen de manifest als webs de les administracions públiques locals de Catalunya, que publiquen una informació que facilita que qualsevol ciutadana o ciutadà tingui coneixement sobre qui són els representants polítics del seu municipi, com gestionen els recursos col·lectius i quines formes de participació posen al seu abast.

Les avaluacions es fan a partir dels indicadors establerts pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB (LPCCP), en base a la Llei de Transparència.

El regidor de Transparència i Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Cambrils, Eduard Pellicer, que dimecres va recollir el guardó en un acte al Rectorat de la UAB, ha afirmat que aquesta marca de qualitat dóna garanties de confiança i credibilitat a la ciutadania i, al mateix temps, és un incentiu per seguir treballant en la transparència. El regidor ha afirmat que la revalidació del segell és fruit d’una treball molt transversal entre diferents departaments de l’Ajuntament i ha agraït la implicació de tècnics i polítics en el projecte.