La mostra es podrà visitar fins el 26 de juliol a l’espai El Pati del Centre Cultural

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes

S’inaugura la mostra “Manualitats fent tertúlia” a l’Espai El Pati del Centre Cultural. En aquesta exposició, els membres tan de l’Associació Cultural de Dones l’Alba, com des de l’Associació de Veïns La Parellada, ens presenten obres i treballs realitzats durant el curs 2015-2016. El títol prové de les tertúlies que es generen en aquestes tardes de manualitats.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, ha felicitat les dues associacions per la iniciativa tot destacant la importància “d’unir sinèrgies per tal d’optimitzar al màxim els recursos públics i enfortir la relació entre les dues entitats”.  El regidor de cultura, Lluís Abella també s’ha referit al fet que, aquesta exposició, “ha fet estrènyer les relacions entre els seus participants, creant un esperit de col·laboració i cooperació entre ells”.

“Manualitats fent tertúlia” es podrà visitar a l’Espai El Pati del Centre Cultural fins el 26 de juliol.

 

Activitats que realitzen les dues associacions

L’Associació Cultural de Dones l’Alba i l’Associació de Veïns La Parellada, són dues entitats importants dins del teixit associatiu de la ciutat, amb un caràcter social, que promocionen la figura de la dona, en el primer cas, i donen suport al veïnat, en el segon, alhora que ambdues realitzen tasques de promoció de la cultura, l’esport i les activitats lúdiques.

A l’Associació de Veïns La Parellada es poden realitzar diferents activitats com: punta de coixí, costura, patchwork, tricot i manualitats diverses.

L’Associació Cultural de Dones l’Alba creada l’any 2.000, també té un ampli ventall pel que fa a les manualitats realitzades en els seus tallers:  treballs de reciclatge,  restauració d’objectes, treballs fets amb estany, utilització de sorres de colors, làmpades, fofutxes, serigrafia sobre fusta, etc. Altres activitats que realitzen són les classes de ioga i zumba realitzades en aquest mateix centre.