El festival arrenca el 25 de juliol amb l’espectacle de Sara Baras i finalitza l’11 d’agost amb Adexe & Nau. El cartell musical es completa amb Rozalén, Álvaro Soler, Vanesa Martín, Sau 30 i un tribut a Queen. Les entrades sortiran a la venda el dilluns 15 d'abril a les 10h a la web del festival.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes

Fangoria, Rosario, Els Pets, Diego El Cigala i Carlos Nuñez són alguns dels noms més destacats del cartell musical del Festival Internacional de Música de Cambrils, que arrencarà el 25 de juliol amb l’espectacle de Sara Baras i acabarà l’11 d’agost amb Adexe & Nau. El cartell també inclou Rozalén, Álvaro Soler, Vanesa Martín, Sau 30 i el millor tribut a Queen.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i el director de Concert Studio, Martín Pérez, acompanyats pel regidor de Cultura, Lluís Abella,  han presentat avui la 45a edició d’aquest festival de referència que se celebra gràcies a un conveni entre l’Ajuntament i la productora. L’alcaldessa ha destacat el nivell i la llarga trajectòria del festival i afirmat que és un gran atractiu turístic. El director de Concert Studio ha posat en valor la personalitat del festival, amb una oferta adaptada a l’emplaçament, i la bona relació amb l’Ajuntament.

La programació

El festival s’obrirà la nit del 25 de juliol amb una de les representants més prestigioses i reconegudes de les arts escèniques a nivell internacional. Sara Baras presentarà al Parc del Pinaret el seu nou espectacle “Sombras”, una nova proposta que ha captivat al públic i a la crítica.

Coincidint amb el 40è aniversari del l'àlbum “Jazz” i de l'emblemàtic “Don’t Stop Me Now”, la nit del 26 de juliol pujarà a l’escenari Momo, el millor tribut de Queen, amb les cançons més conegudes de l'emblemàtica banda britànica per fer viure una nit d'estiu inoblidable amb la millor banda sonora.

Després de cinc anys del seu darrer disc d'estudi, Els Pets tornen als escenaris amb tota la força de la mà d'un nou treball discogràfic: "SOM". Amb una nova formació i una connexió més estreta amb el públic, actuaran al Festival Internacional de Música de Cambrils el dissabte 27 de juliol.

Fangoria ha estat des dels seus inicis un dels grups més trencadors d'Espanya, liderat per la mediàtica Alaska (veu) i Nacho Canut (teclats i baix). Enguany celebren els seus 30 anys com a duo amb “Extrapolaciones y dos preguntas 1989-2000” on s'uneixen alguns dels temes que han format part de la banda sonora de la seva vida. El 28 de juliol pujaran a l'escenari del Parc del Pinaret.

Carlos Núñez està considerat internacionalment com un músic extraordinari, dels més seriosos i brillants del món. A més és un Artista amb majúscules pel seu carisma, la seva energia, el seu esperit pioner que l’han fet molt popular, transcendin els límits habituals dels seus instruments: la gaita i les flautes. Ho demostrarà fent ballar a tot el públic la nit de l'1 d'agost.

Rozalén és coneguda per ser una de les principals veus de la cançó d'autor a Espanya. Amb tres treballs editats, és una important activista social, defensant amb la seva música els drets de les minories i comunitats més desfavorides. El dia 2 d'agost presentará "Cuando el río suena...", que indaga temes com el feminisme, l'empoderament, la crisi dels refugiats, l'amor i el desamor.

Álvaro Soler és l'únic cantant espanyol situat en el top 100 mundial dels artistes més forts en llistes digital  gràcies a èxits com "Sofia", "El Mismo Sol" o "La cintura". Actualment, amb el seu últim treball ‘Mar De Colores’, l'artista es troba de gira per tota Europa i Llatinoamèrica, amb parada al Festival el dia 3 d'agost.

Diego El Cigala commemora amb una gira internacional el quinzè aniversari de la sortida al mercat del seu disc “Lágrimas Negras”. La nit del 4 d'agost podrem reviure amb el cantaor sevillà el repertori de l’àlbum que va donar la volta al món.

Vanesa Martín torna als escenaris amb la seva nova gira “Todas las mujeres que habitan en mí” després de l’exitosa “Munay”, una de les gires més importants de l'any passat a Espanya, de la qual van poder gaudir més de 200.000 persones. La podrem viure sobre l'escenari de Cambrils el 8 d'agost.

El divendres 9 d'agost, pujarà a l'escenari un projecte que farà vibrar a tot el públic. SAU30 vol ser un retorn de la banda osonenca. Músics, tècnics, road mànagers i, en definitiva, la mateixa estructura que els va convertir en un dels grups més importants de l’escena catalana. Una oportunitat única per reviure de la mà dels seus protagonistes els grans èxits de Sau, una de les bandes essencials del nostre país.

Rosario arriba al Festival de Cambrils el 10 d'agost en el millor moment de la seva carrera. Amb 25 anys de trajectòria, la petita dels Flores és una artista fonamental, imprescindible per entendre la mescla de pop, flamenc, rumba, funk i ritmes llatins de l'últim quart de segle.

Adexe & Nau tanquen el Festival Internacional de Música de Cambrils el dia 11 d'agost amb la seva nova gira “Indiscutibles World Tour". Els dos germans canaris de 13 i 16 anys són actualment els artistes espanyols amb més reproduccions en Youtube. Els seus vídeos superen els 3.000 Milions de reproduccions i tenen més de 8.5 Milions de subscriptors.

L’obertura de portes del Festival serà a les 20h, perquè els assistents puguin gaudir de la zona gastronòmica. A les 22h tindrà lloc el concert principal i un cop finalitzat, l’espai romandrà obert amb la selecció musical d’un DJ, amb accés lliure per tothom fins a les 2 de la matinada.

Us podeu descarregar el dossier clicant aquest enllaç.

Per a més informació, acreditacions o entrevistes: premsa@festivalcambrils.com